Bilutleie i Estland

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Estland

Opplev Estland

Bestill en leiebil i Estland fra Sixt

Bestill en leiebil i Estland fra Sixt

Sixt tilbyr en topp moderne bilpark når du vil ha leiebil i Estland. Flere kategorier finnes tilgjengelig, slik at du skal finne en leiebil som passer best for ditt besøk, enten det er i forbindelse med ferie eller jobb. Vi ønsker deg velkommen til en av våre mange filialer for bilutleie i Estland.Sixt gjør det enkelt for deg å ha leiebil i det minste av de tre landene som utgjør Baltikum. Avhengig av hvilken stasjon du ønsker å hente din leiebil fra i Estland, kan du velge blant alt fra robuste SUVer til små sportsbiler og romslige minibusser. Sixt kan ikke garantere at du får en spesiell bilmodell, men en bil i den samme kategorien som du har forhåndsbestilt vil alltid finnes tilgjengelig for deg. Velg tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete for å gjøre din leiebil akkurat slik du ønsker. Kontakt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Estland, så finner vi en løsning som passer deg.
Trafikkregler i Estland

Trafikkregler i Estland

Det er enkelt å kjøre bil i Estland og ikke så ulikt hjemlige trakter. Det er likevel lurt å sette deg inn i landets lover og regler før du ankommer. Akkurat som her til lands må alle passasjerer bruke bilbelte, og det er forbudt å bruke håndholdt mobiltelefon når du kjører. Noen flere regler som må følges ser du her:
  • Du må være minimum 19 år og ha hatt sertifikat i minst 1 år for å leie bil. Aldersgrensen kan variere avhengig av bilkategori.
  • Alkoholgrensen er på 0,02 promille.
  • Det er påbudt å bruke såkalte halvlys hele døgnet.
Hva du kan oppleve med leiebil i Estland

Hva du kan oppleve med leiebil i Estland

Med leiebil i Estland har du full frihet til å kjøre hvor du vil, akkurat når det passer deg. Ta turen til Tallin for en smak av den trendy hovedstaden. Estland er berømt for sine spa, og med leiebil kan du enkelt kjøre mellom de ulike stedene eller ta turen ut til de vakre strendene langs Østersjøen. Tuhala-reservatet i nord byr på 3000 år gammel historie og er spesielt kjent for sin sprudlende heksebrønn, som er et eksepsjonelt naturfenomen. Vi i Sixt ønsker deg en god kjøretur i Estland!
Show more
Greit å vite når du leier i Estland
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Estland?
For å leie en bil med SIXT ved Estland må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Estland.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Estland?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 283 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Estland

Kan jeg bestille en langtidsleie i Estland?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Estland?

Utforsk våre leiestasjoner i Estland

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Estland

Vis mer