Bilutleie i Mosambik

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Mosambik

Opplev Mosambik

Bestill leiebil i Mosambik fra Sixt

Bestill leiebil i Mosambik fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Mosambik! Å ha leiebil i Mosambik gir deg en unik mulighet til å oppdage dette spennende landet på en komfortabel måte. Vi hos Sixt ser frem til å hjelpe deg slik at du kan finne bilen som passer deg aller best.Med leiebil har du frihet til å kjøre hvor og når du vil. Mosambik er først og fremst kjent for sitt rike dyreliv, men det er flere ting å oppleve her. Bestill en av våre topp moderne biler fra kategorier som sedan, stasjonsvogn, minibuss eller SUV med plass til mye bagasje og hele familien. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i den kategorien du ønsker deg. Velg tilleggstjenester som GPS, mulighet for ekstra sjåfør, ubegrenset kjørelengde og barnesete for en ekstra komfortabel tur. Hvis du både bestiller og betaler online, sørger vi for at du kan hente din leiebil i Mosambik når du ankommer en av våre stasjoner.
Trafikkregler i Mosambik

Trafikkregler i Mosambik

For en sikrest mulig kjøretur anbefaler vi at du setter deg inn i trafikkreglene i Mosambik før ankomst. De kan skille seg en hel del fra de landene du pleier å kjøre i. Noen tips for kjøringen følger her:
- Kjøring skjer på venstre side av veien.
- Setebelte for sjåfør og passasjerer er påbudt.
- Se alltid opp for fotgjengere som krysser eller stopper ved veien.
- Å kjøre på stranden er ikke tillatt.
Hva du kan se med leiebil i Mosambik

Hva du kan se med leiebil i Mosambik

Mosambik tilbyr en hel rekke opplevelser, både for eventyrlystne og for alle som ønsker seg en avslappende ferie. Benytt muligheten med leiebil i Mosambik til å se flere av de vakre strendene som landet er fullt av. Myke, hvite strender med krystallklart vann kan få hvem som helst ut av bilen. Naturreservatet Niassa har en vakker sjøside og mange ville dyr. Hovedstaden Maputo er også spennende. Uansett hva du ønsker ut av din reise til Mosambik, kan vi på Sixt hjelpe deg med en leiebil som passer formålet. Kontakt en av våre stasjoner for bilutleie i Mosambik, så gir vi deg et godt tilbud.
Show more
Greit å vite når du leier i Mosambik
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mosambik.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Mosambik?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mosambik?
Enten du planlegger å bli i Mosambik eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Mosambik

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mosambik?

Utforsk våre leiestasjoner i Mosambik

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Mosambik

    Vis mer