Bilutleie i Mauritius

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Mauritius

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mauritius Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Mauritius

Bestill leiebil på Mauritius hos Sixt

Bestill leiebil på Mauritius hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie på Mauritius! Kjør rundt på denne paradisiske øya med komfort og stil i en av våre topp moderne biler som gir deg full frihet til å utforske det vakre landskapet i ditt eget tempo. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt valg av leiebil på Mauritius i dag! Mauritius byr på eksotiske eventyr i et nydelig landskap. Velg blant bilmodeller som alle er mindre enn et halvt år gamle og oppfyller dine behov uansett om du reiser alene eller sammen med storfamilien. Enten du fortrekker sedan, minibuss og en større SUV-modell får du det hos oss til konkurransedyktige priser. Sixt kan ikke garantere for at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. Ønsker du tilleggstjenester som garantert GPS, mulighet for ekstra sjåfør samt barnesete for en ekstra komfortabel og sikker tur for de små, kan dette bestilles på våre oversiktlige nettsider. Hvis du både bestiller og betaler online, sørger vi for at du på en enkel måte kan hente din leiebil på en av våre stasjoner for bilutleie på Mauritius når du kommer dit.
Trafikkregler i Mauritius

Trafikkregler i Mauritius

Du er tryggest på veien dersom du kjenner til trafikkreglene på Mauritius og sørger for å bruke bilbelte, som er påbudt. Noen flere tips for kjøringen følger her:
- Kjøring skjer på venstre side av veien.
- I tettbygde strøk er fartsgrensen 40 km/t, mens maksfart på motorveien er 110 km/t.
- Siden veiene er ekstremt smale, må du være ekstra oppmerksom ved passering av andre biler.
Hva du kan se med leiebil på Mauritius

Hva du kan se med leiebil på Mauritius

Mauritius fremkalles assosiasjoner til palmer og lange, hvite strender, kokosvann rett fra kokosnøtten og nydelige solnedganger. Men det er mye mer å se foruten de vakre strendene. Nå du henter din leiebil på Mauritius, kan du kjøre til Black River Gorges National Park i sør med grønne åser, fossefall og et rikt dyreliv. De fleste turistattraksjonene ligger i nord, mens på østsiden finner du små, sjarmerende landsbyer som du kan oppdage før du legger deg på stranden i vest eller legger en ut på en eksotisk snorkletur. Med leiebil på Mauritius fra Sixt håper vi du vil få noen uforglemmelige opplevelser.
Show more
Greit å vite når du leier i Mauritius
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mauritius?
For å leie en bil med SIXT ved Mauritius må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mauritius.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Mauritius?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 269 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Service under og etter utleien
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Mauritius

Kan jeg bestille en langtidsleie i Mauritius?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mauritius?