Bilutleie i Saint Martin

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Saint Martin

Opplev Saint Martin

Bestill leiebil på Saint Martin fra Sixt

Bestill leiebil på Saint Martin fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie på Saint Martin! En herlig fordel med å ha leiebil på Saint Martin er friheten det gir deg til å oppdage denne fransk-nederlandske øya som har verdens minste landareal fordelt mellom to nasjoner. Hos Sixt finner du kjøretøy fra verdensledende bilfabrikanter innen bilkategorier som sedan, kompaktbil, sportsbil eller kabriolet og større SUV-modeller med plass til mye bagasje og hele familien. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i kategorien du ønsker deg. Til tross for sin relativt lille størrelse, kan du nyte godt av fri kjørelengde slik at du kan utforske hver krik og krok av denne paradisiske karibiske øya. Du kan også legge til ekstratjenester som GPS, barnesete og mulighet for å ekstra sjåfør for en mer behagelig kjøretur. Sørger du for å både bestille og betale online, står leiebilen klar på din valgte stasjon for bilutleie på Saint Martin når du ankommer.
Trafikkregler på Saint Martin

Trafikkregler på Saint Martin

Bilkjøring krever din fulle konsentrasjon, og på Saint Martin krever de smale og til dels uoversiktlige veiene din fulle oppmerksomhet til enhver tid. Legg spesielt merke til følgende:
- Kjøring foregår på høyre side av veien.
- Skilter til byer og gatenavn er ikke alltid markert så godt.
- Maks hastighet på hele øya er 50 km/t.
- Merk at mopeder og motorsykler trolig vil kjøre rundt deg på begge sider, men bare hold ditt felt og behold roen, så vil det gå bra.
Hva du kan se med leiebil på Saint Martin

Hva du kan se med leiebil på Saint Martin

Saint Martin oppleves best med leiebil fra Sixt. Du kan kjøre både i den nederlandske og den franske delen, og legge merke til forskjellene i arkitektur og landskap. Bruk bilen til å komme deg til de lange, hvite strendene, og ikke glem å få med deg den unike Maho stranden like ved Princess Juliana internasjonale flyplass hvor flyene lander like over hodene på badeturistene. Ta også turen til nordspissen av øya og besøk det unike naturreservatet hvor du kan blant annet kan se skilpadder og andre sjeldne arter på det over 3000 hektar store arealet.
Show more
Greit å vite når du leier i Saint Martin
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Saint Martin?
For å leie en bil med SIXT ved Saint Martin må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Saint Martin.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Saint Martin?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Saint Martin

Kan jeg bestille en langtidsleie i Saint Martin?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Saint Martin?

Utforsk våre leiestasjoner i Saint Martin

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Saint Martin

Vis mer