Bilutleie i Serbia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Serbia

Mest populære i Serbia

*Prisene ble beregnet den 31.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beograd Flyplass som starter den 07.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Serbia

Bestill leiebil i Serbia fra Sixt

Bestill leiebil i Serbia fra Sixt

Dersom du ønsker en leiebil under ditt opphold i Serbia, er Sixt det ideelle valget. Vi har flere stasjoner for bilutleie i Serbia ved de største byene i landet, hvor du kan velge blant et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Med leiebil i Serbia kan du reise hvor du måtte ønske, og oppdage dette balkanske landets spennende historie og vakre natur helt i ditt eget tempo. Med både økonomibiler og familiebiler i tillegg til minibusser og robuste firhjulstrekkere, finner du garantert en bil som passer dine reiseplaner. Tilleggsgoder som tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg er inkludert i leiebilavtalen, og du kan velge andre nyttige ekstratjenester som garantert GPS, ekstra sjåfør og barnesete for et lite tilleggsbeløp. Sixt kan dessverre ikke garantere for en eksakt bilmodell, men vi sørger for at en tilsvarende modell vil stå klar for deg ved ankomst.
Trafikkregler i Serbia

Trafikkregler i Serbia

Det er alltid lurt å være godt forberedt når du skal kjøre bil i et annet land, og vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i landets lover og regler før ankomst. Det serbiske veinettet er av svært varierende kvalitet, og det kan være smart å bite seg merke i følgende:
  • Du må være minst 21 år og ha hatt sertifikat i minimum 2 år for å leie bil i Serbia.
  • Ha alltid med kontanter for å betale bompenger på motorveiene.
  • Fyll godt opp med drivstoff, ettersom det kan være langt mellom bensinstasjonene.
Hva du kan oppleve med leiebil i Serbia

Hva du kan oppleve med leiebil i Serbia

Serbia er et kompakt land, og derfor er det mye å se på kort tid i dette historiske landet. Fra en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Serbias hovedstad Beograd, kan du hente leiebilen og kjør fritt rundt for å utforske denne byens praktfulle arkitektur og vakre bygårder. Mange utrolige naturopplevelser er like rundt hjørnet når du disponerer leiebil i Serbia. For eksempel vil Tara nasjonalpark, Zlatar-innsjøen og Uvac naturreservat i der sørvestlige Serbia gir deg opplevelser du sent vil glemme. I denne landsdelen er lokalbefolkningen dessuten spesielt kjent for å være særdeles gjestfrie og vennlige. Sjansene er derfor store for å få en privat omvisning i en av landsbyene eller på gårdene.
Show more
Greit å vite når du leier i Serbia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Serbia?
For å leie en bil med SIXT ved Serbia må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Serbia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Serbia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1337 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Service under og etter utleien
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Serbia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Serbia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Serbia?

Utforsk våre leiestasjoner i Serbia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Serbia

Vis mer