Bilutleie i Bulgaria

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Bulgaria

Mest populære i Bulgaria

*Prisene ble beregnet den 31.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sofia Flyplass T2 som starter den 07.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Bulgaria

Bestill en leiebil i Bulgaria fra Sixt

Bestill en leiebil i Bulgaria fra Sixt

Sixt gjør det enkelt å leie bil i Bulgaria. Du får friheten til å kjøre hvor og når du vil, og vi dekker alle dine behov med et godt utvalg av bilkategorier. Vi gleder oss til å hjelpe deg hos en av våre stasjoner for bilutleie i Bulgaria.Sixt fører en moderne bilpark med alt fra store SUVer med plass til hele familien, sedaner, stasjonsvogner og mindre sportsbiler og kabrioleter. I tillegg til flotte biler har vi en rekke tilleggstjenester som kan gjøre turen ekstra behagelig. Litt avhengig av kategori kan du for eksempel velge GPS og mulighet for ekstra sjåfør. Merk at Sixt ikke kan garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi sørger for at leiebilen er i den kategorien du har valgt. Når du gjør hele bestillingen online, vil en bil vente på deg i en av Sixt sine filialer for bilutleie i Bulgaria.
Trafikkregler i Bulgaria

Trafikkregler i Bulgaria

Det krever alltid litt tilvenning når du kommer fra utlandet og skal kjøre i et nytt land. Trafikkreglene er ikke alltid de samme, og du gjør lurt i å sette deg inn i landets regler på forhånd. Her har vi samlet noen tips for kjøring med leiebil i Bulgaria:
  • Ikke bruk bilhorn i boligområder mellom klokken 22 og 06, eller mellom klokken 12 og 16. Bilhorn må kun brukes når det er strengt nødvendig.
  • Det er ikke tillatt å bruke håndholdt mobiltelefon mens du kjører.
  • Det er obligatorisk å bruke bilbelte.
Ting å gjøre med leiebil i Bulgaria

Ting å gjøre med leiebil i Bulgaria

Bulgaria tilbyr det meste du kan tenke deg for en vellykket leiebilopplevelse. Det er perfekt å ha leiebil for å se så mye som mulig. Fra vakre kystlandskap til fjell, elver og daler i innlandet — med leiebil får du med deg så mye du ønsker av dette. Rila nasjonalpark er enkel å komme seg til med bil fra en av våre filialer som er godt spredt utover i landet. Svartehavet er også en ettertraktet destinasjon på østkysten. Om ønskelig kan du komme deg på tvers gjennom landet på én dag. Du finner slott og festninger midt i landet, og hovedstaden Sofia i vest og andre sjarmerende byer ligger som perler på en snor over det ganske land.
Show more
Greit å vite når du leier i Bulgaria
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bulgaria?
For å leie en bil med SIXT ved Bulgaria må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bulgaria.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Bulgaria?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 700 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Bulgaria

Kan jeg bestille en langtidsleie i Bulgaria?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bulgaria?

Utforsk våre leiestasjoner i Bulgaria

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Bulgaria

Vis mer