Bilutleie i Sør-Afrika

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Sør-Afrika

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cape Town Int. Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Sør-Afrika

Bestill leiebil i Sør-Afrika hos Sixt

Bestill leiebil i Sør-Afrika hos Sixt

Sixt dekker alle behovene til deg som ønsker friheten av å ha en leiebil i Sør-Afrika. Til noen av markedets beste priser får du kjøretøy fra verdensledende fabrikanter, og vi har lang erfaring som vi bruker til våre kunders beste.Tross landets størrelse er det ofte ikke langt til en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Sør-Afrika. Hos oss kan du velge blant økonomibiler og familiebiler som er populære hos våre kunder og passer utmerket til allmenn bruk. SUV og 4x4 er også et smart valg da det kan være drastiske forskjeller på veikvaliteten i landet. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg er alltid inkludert i prisen, og du kan skaffe deg andre praktiske tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS på våre nettsider.
Trafikkregler i Sør-Afrika

Trafikkregler i Sør-Afrika

Å kjøre leiebil i Sør-Afrika er egentlig en lett sak grunnet det godt utbygde veinettet. Likevel anbefaler vi alltid at du setter deg godt inn i landets trafikkregler når du skal kjøre bil i et fremmed land.
  • En av de største forskjellene, er at det kjøres på venstre side av veien.
  • Fartsgrensen er 60 km/t i tettbygde strøk og 120 km/t på motorveier, følg eller hastighetsskiltene langs veien.
  • Alle i bilen må ha på setebelte, og barn under 135 cm må sitte i baksete i tilpasset barnesetet eller sittepute.
  • Vær oppmerksom på varierende veistandard og dyr som krysser veibanen, spesielt etter mørkets frembrudd.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sør-Afrika

Hva du kan oppleve med leiebil i Sør-Afrika

Cape Town er en av Afrikas vakreste byer og et godt startpunkt for å begynne ditt bileventyr. Kom deg til Kapp det gode håp som kan minne om verdens ende med bare hav så langt øyet kan se, og Table Mountain er et imponerende skue. Rundt byen finner du også mange vingårder, da vindyrking er en stor industri i landet. Kruger nasjonalpark er et must for de som besøker Sør-Afrika, med imponerende variasjon i dyreliv og hvor du kan få sett «De Fem Store». Kom deg også til fantastiske Blyde River Canyon, en 800 meter dyp elvedal som også er svært grønn grunnet det subtropiske klimaet. Sixt bilutleie i Sør-Afrika gleder seg til å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more
Greit å vite når du leier i Sør-Afrika
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sør-Afrika?
For å leie en bil med SIXT ved Sør-Afrika må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sør-Afrika.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Sør-Afrika?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Sør-Afrika

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sør-Afrika?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sør-Afrika?