Bilutleie i Oslo

 

Mest populære i Oslo

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Oslo Gardermoen Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Oslo

Bilutleie hos Sixt i Oslo

Bilutleie hos Sixt i Oslo

Sixt Bilutleie tilbyr leiebiler fra 3 lokasjoner i Oslo. Disse stasjonene finner du på Sogn/Ullevål, Tjuvholmen i sentrum og på rud i Bærum . Sixt Bilutleie i Oslo tilbyr billige leiebiler av de fleste varianter. Alt fra personbiler, SUV, firehjuls trekkere, elbiler og hybridbiler, syv- og ni setere, varebiler og lastebiler. Om du trenger å leie bil med plass til hele familien, om du skal på fjellet eller flytte har vi det du trenger. Sixt tilbyr også en rekke premium biler i forskjellige størrelser. Velg en av disse gruppene ved bestilling på internett og du er garantert en premium bil. Vi tilbyr også ekstra produkter som redusert egenandel, gps, barneseter, skibokser osv. Vi tar i mot bestilling på billig leiebil over telefon, ved epost, på internett og i skranken. Sixt tilbyr rask og enkel kommunikasjon mellom kunde og stasjonene over hele Norge. Velg den stasjonen og bilgruppen som passer best for deg og dine behov.
Dette kan du gjøre med leiebil i Oslo

Dette kan du gjøre med leiebil i Oslo

Oslo er Norges hovedstad og er et godt utgangspunkt for turister som vil oppleve den norske naturen. Det å leie bil er et godt alternativ for de som vil komme seg ut av byen, men også turister og andre tilreisende. Med leiebil i Oslo kan du besøke det meste byen har å tilby. Dette inkluderer Holmenkollen, Operaen i Bjørvika, Frogner parken, Frogner badet, Det norske slott, Aker Brygge og flere museer. Oslo er fylt av hoteller, gode restauranter og underholdning. Besøk Bogstadveien og Karl Johans gate for mest utvalg av shopping. Her finnes de fleste kjedebutikker, og også andre alternativer. Med leiebil fra Oslo kan du kjøre til de nærmeste vinter stedene som Geilo, Hafjell, Trysil og Hemsedal, og med en leiebil med firehjulstrekk kommer man seg trygt og raskt frem. Fra Oslo kan man også kjøre til andre populære byer som Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Ved stasjonen Oslo sentrum tilbyr vi en rekke varebiler og lastebiler i forskjellige størrelser til flytting. Vi tilbyr billig leiebil i Oslo og resten av Norge.
Andre utleietjenester hos Sixt
  • Økonomisk Leiebil
  • Luksus Leiebil
  • Minibussutleie
  • Bilmerker
  • Elbilutleie
  • Langtidsleie
  • Varebile i Oslo
Show more

Greit å vite når du leier i Oslo

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Oslo?
For å leie en bil med SIXT ved Oslo må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oslo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Oslo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Oslo. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 820 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Oslo

Hva trenger jeg for å leie en bil i Oslo?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Oslo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Oslo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Oslo

Vis mer