Bilutleie i Uruguay

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Uruguay

Mest populære i Uruguay

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Montevideo Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Uruguay

Bestill leiebil i Uruguay hos Sixt

Bestill leiebil i Uruguay hos Sixt

Sixt gjør det rimelig og effektivt å bestille leiebil i Uruguay. Vi har lang erfaring i bransjen noe som sikrer deg en helhetlig leiebilopplevelse. Velg blant vårt store utvalg kjøretøy fra en topp moderne bilpark.Enten du besøker Uruguay i forbindelse med forretninger eller som ferierende, har Sixt en leiebil som passer dine reiseplaner. Våre serviceinnstilte medarbeider på våre stasjoner for bilutleie i Uruguay står alltid til tjeneste for å yte deg førsteklasses kundeservice. I vårt sortiment finner du økonomibiler og familiebiler til meget rimelige priser, og SUV og 4x4 som passer godt for mer krevende kjøreforhold. Vi tilbyr også minibusser dersom reisefølge er stort, og ubegrenset kjørelengde kommer med samtlige modeller. Vi gir også våre kunder en stressfri leiebilopplevelse ved å la deg plukke opp og levere bilen til alle døgnets tider på de fleste av våre stasjoner. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Uruguay

Trafikkregler i Uruguay

Når du besøker et land som ligger på et annet kontinent enn det du er vant med å kjøre, er det som regel også noen avvikende trafikkregler som kan være verdt å kjenne til. Sixt gir deg her noen viktige kjøretips:- Maks alkoholgrense er 0,3 i promille.
- Kjørelysene må alltid være tent.
- Ha alltid med deg gyldig sertifikat, leiebilavtalen og forsikringspapirer i bilen.
- Bruk av hands-free er tillatt.
Hva du kan oppleve med leiebil i Uruguay

Hva du kan oppleve med leiebil i Uruguay

Du vil kanskje ankomme landet på flyplassen i Montevideo, og allerede her i hovedstaden har du mye å utforske med leiebilen. Hvis du fortsetter østover langs kysten vil du finne feriedestinasjonen Punta del Este med sitt heftige nattliv og mange attraksjoner for alle aldersgrupper. Ta gjerne turen nordover mot Brasil hvor du vil finne Punta del Diablo, en trendy fiskelandsby som stadig oppdages av både lokale og tilreisende. Dersom du har bestilt en 4x4 bør du ikke gå glipp av sjansen til å besøke Cabo Polonio langs Atlanterhavskysten, en liten fiske- og badeby uten elektrisitet og innlagt vann. Her vil du oppleve en unik atmosfære, og du finner ofte sjøløver som holder til på strendene i nærheten. Sixt bilutleie i Uruguay gleder seg til ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Uruguay
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Uruguay?
For å leie en bil med SIXT ved Uruguay må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Uruguay.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Uruguay?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Uruguay

Kan jeg bestille en langtidsleie i Uruguay?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Uruguay?

Utforsk våre leiestasjoner i Uruguay

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Uruguay

Vis mer