Bilutleie i Argentina

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Argentina

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bariloche Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Argentina

Reserver din leiebil i Argentina

Reserver din leiebil i Argentina

Med Sixt bilutleie i Argentina kan du oppleve mer av alt dette enorme landet har å by på. Du finner våre stasjoner i de fleste av landets største flyplasser og tilknyttet byer som Buenos Aires, Cordoba, Mendoza, Salta og Bariloche.Enten du ønsker å kjøre i stil med en av våre kabrioleter eller reiser på et strammere budsjett og foretrekker en økonomibil, sørger vi for at du får en leiebil i Argentina til konkurransedyktige priser. Med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller, kan du lene deg tilbake og nyte det argentinske landskapet. GPS er alltid praktisk og ekstra sjåfør kan også komme godt med om du tenker å legge bak deg lange avstander. Vi kan bare garantere deg den aktuelle kategorien som du har forhåndsreservert, men dessverre ikke en spesifikk modell.
Trafikkregler i Argentina

Trafikkregler i Argentina

Veinettet i Argentina er godt utbygget, særlig om du holder deg rundt de største byene. Alle våre biler er tredjepartsforsikret, men ønsker du ytterligere forsikring kan dette forhåndsbestilles på våre nettsider. For å føle deg 100 prosent trygg i trafikken, anbefaler vi likevel at du setter deg godt inn i hvilke lover og regler som gjelder i Argentina før ditt besøk.
- Du må være 21 år og hatt førerkort i minst to år for å leie bil.
- Det er pålagt med bilbelte, og barn under 10 år skal sitte i baksete.
- Fartsgrensen på motorvei er 120 km/t og i boligstrøk er grensen 40 km/t.
- Promillegrensen er 0.05
Hva du kan oppleve med leiebil i Argentina

Hva du kan oppleve med leiebil i Argentina

I Argentina står attraksjonene og naturmiraklene i kø. Helt nord i landet, på grensen til Brasil, finner du den verdensarvlistede nasjonalparken Iguazu med sine spektakulære fosser. Nesten 1500 kilometer sørover, kan du oppleve Argentinas hovedstad Buenos Aires. Her kan du hente din leiebil fra Sixt ved flere sentrale knutepunkt, noe som gjør at du enkelt kan ta deg rundt i den vibrerende og fargerike storbyen. Stikk innom den trendy bydelen Palermo eller besøk gravstedet til Eva Perón på La Recoleta. Med Sixt bilutleie i Argentina, kan du oppleve noe av det beste som Sør-Amerika har å by på.
Show more
Greit å vite når du leier i Argentina
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Argentina?
For å leie en bil med SIXT ved Argentina må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Argentina.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Argentina?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 1167 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Argentina

Kan jeg bestille en langtidsleie i Argentina?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Argentina?