Bilutleie i Ungarn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Ungarn

Opplev Ungarn

Bestill leiebil i Ungarn hos Sixt

Bestill leiebil i Ungarn hos Sixt

Sixt vil gjøre det stressfritt og effektivt å skaffe seg leiebil i Ungarn, og vi har mange gode tilbud til deg som ønsker å ha eget kjøretøy når du besøker dette sentral-europeiske landet. Velg den kategorien som passer deg best fra vårt innholdsrike utvalg. Våre medarbeider på våre stasjoner for bilutleie i Ungarn hjelper deg med å skaffe en bil som passer deg og dine behov uansett om du besøker landet i forbindelse med jobb eller som ferierende. I vår bilflåte finner du økonomibiler og familiebiler til konkurransedyktige priser, SUV og 4x4 eller minibusser dersom du har hele storfamilien med. Ved enkelte filialer kan du også velge miljøvennlige el-biler, og du kan også spandere på deg selv og dine en cabriolet eller sportsbil for å kjøre rundt på veiene med stil. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg er alltid inkludert, og flere oppgraderinger som GPS og trådløst internett kan velges som ekstrautstyr på våre nettsider.
Trafikkregler i Ungarn

Trafikkregler i Ungarn

I Ungarn er veinettet varierende og det anbefales derfor å ta nødvendige forholdsregler når du kjører. Til tross for at mange av trafikkreglene er de samme som de du er vant med fra Norge, anbefales det likevel at du setter deg inn i landets trafikkregler før du setter deg bak rattet.- Fartsgrensen er 50 km/t i tettbygde strøk og 130 km/t på motorveier.
- Alkoholtoleransen for å kjøre bil er 0 promille.
- Ha alltid med varseltrekant, førstehjelpsskrin og refleksvest.
- Bruk bilhornet kun i nødstilfeller.
Hva du kan oppleve med leiebil i Ungarn

Hva du kan oppleve med leiebil i Ungarn

Sjansen er stor for at Budapest vil bli ditt startsted når du ankommer Ungarn, og du vil få en god start i denne nydelige hovedstaden med praktfulle byggverk, med Buda slott som det kanskje mest prominente av dem. Elven Donau splitter byen i to, og du kan kjøre videre ut av byen ved å følge elvebredden i sør- eller nordgående retning. Ta også turen til Balatonsjøen som er den største innsjøen i Sentral-Europa og har mange bademuligheter. I Ungarn finnes det mange slott og gamle fort du kan besøke, og Eger slott er et av dem som anbefales på det varmeste. Sixt bilutleie i Ungarn venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Ungarn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ungarn?
For å leie en bil med SIXT ved Ungarn må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ungarn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Ungarn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1397 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Ungarn

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ungarn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ungarn?

Utforsk våre leiestasjoner i Ungarn

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Ungarn

Vis mer