Bilutleie i Ecuador

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Ecuador

Mest populære i Ecuador

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Quito Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Ecuador

Det er enkelt å leie bil i Ecuador med Sixt

Det er enkelt å leie bil i Ecuador med Sixt

Ecuador er et nydelig land som både har kystlinje, høye fjell og regnskog. Alt dette kan du lettest komme nært innpå ved å benytte et kjøretøy fra Sixt bilutleie. Vi har svært konkurransedyktige priser, og får levert nye bilmodeller fra høyt ansette leverandører. Dermed kan du lett finne en leiebil i Ecuador som passer til både gatebruk og mer krevende oppdagelsesturer fra en av våre leiekategorier.Når du er inne på de brukervennlige nettsidene til Sixt bilutleie i Ecuador har du full oversikt over utvalget og totalprisen. Straks du har klikket på «fullfør» vil vi gå i gang med å behandle ordren. Velg mellom kategoriene økonomibiler til konkurransedyktige priser, firehjulstrekkere som er som skapt for kupert terreng, familiebiler til allment bruk, eller minibusser for storfamilien. Du har alltid muligheter til å ordne med kostnadsfri kansellering eller ombooking av bestillingen, og tredjepartsforsikring er medberegnet i prisen uansett kategori. Du vil også kunne få god bruk for tilleggstjenester som GPS og barnesete til de minste, og dette kan skaffes til en gunstig pris.
Trafikkregler i Ecuador

Trafikkregler i Ecuador

Heldigvis er det høyrekjøring i Ecuador, men veikvaliteten kan variere mye avhengig av hvor du kjører. Trafikantene i Ecuador kan også være litt mer aggressive enn vi er vant med i Skandinavia, så her er noen ting å notere seg før du ruller hjulene i gang:
  • Det er obligatorisk at alle har på seg setebeltet
  • I bystrøk bør du ikke overskride 50 km/t
  • Det er tryggest å kjøre når det er dagslys
  • Du kan ikke kjøre med høyere promille enn 0.7
Dette var en kort oversikt over noen av de viktige tingene å huske ved bilkjøring i Ecuador, men du bør i tillegg sette deg godt inn i trafikkreglene for å unngå ulykker eller potensielt farlige situasjoner. Som vanlig kommer du langt med tålmodighet og høflighet på veien.
Du vil aldri kjede deg med leiebil i Ecuador

Du vil aldri kjede deg med leiebil i Ecuador

I den høytliggende hovedstaden Quito florerer det av attraksjoner du kan komme tett innpå, og når du har leiebil i Ecuador kan du også ta turen til kysten og se ut over Stillehavet. Den majestetiske vulkanen Cotopaxi bør aboslutt besøkes, og nasjonalparken som ligger ved foten av fjellet har mange nydelige landskaper. Dra gjerne også til regnskogen i øst, og opplev flora og fauna ulikt alt du har sett før. Sixt bilutleie i Ecuador vil gi deg et godt førsteinntrykk av landet, og en unik mulighet til å utforske et hittil ukjent og eksotisk territorium.
Show more
Greit å vite når du leier i Ecuador
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ecuador?
For å leie en bil med SIXT ved Ecuador må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ecuador.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Ecuador?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 186 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Ecuador

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ecuador?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ecuador?

Utforsk våre leiestasjoner i Ecuador

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Ecuador

Vis mer