Bilutleie på Oslo Gardermoen Flyplass

 

Mest populære i Oslo Gardermoen Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Oslo Gardermoen Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Oslo Gardermoen Flyplass-stasjon

Adresse

Postboks 201, 2061 Gardermoen, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 00:00
Helligdager
07:00 - 00:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.
Out of hours return
Vennligst følg skiltingen Rental Car/Leibil og parker din leiebil i parkhus P10, området 1A, som befinner seg rett utenfor hovedterminalen. Når du kjører inn i parkeringshus P10, kjører du ned rampen og kjører inn på leiebil området. Følg skilting til SIXT parkering - området 1 A og velg fri parkeringsplass mellom plass 1 og 55. Vennligst følg skilting for nøkkelinnkast og legg nøkkel i SIXT nøkkelboks som befinner seg på veien til terminalen.

Våre tjenester ved Oslo Gardermoen Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Bilutleie tilbyr billige leiebiler i hele Norge, fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør. Ved å velge leiebil istedenfor tog eller buss kommer man seg raskere og enklere videre. Leiebil er ofte billigere enn andre transportmåter om man er flere som leier sammen. Sixt bilutleie sitt motto er å gi god service, trygghet og kvalitet. Bilparken i Norge er full av biler i forskjellige størrelser og merker, som Golf og BMW 1serie, stasjonsvogner, SUV og varebiler. Vi tilbyr også minibusser på flere av stasjonene, alt fra hva som passer til ditt behov. Med leiebil kan man raskt og enkelt komme seg rundt i Norge og oppleve den flotte naturen og fine severdighetene. Sixt Rent a Car har vært tilstede i bransjen i over 100 år og kan lett sies som eksperter på bilutleie. Lei din leiebil fra Sixt nå og vi lover en fin billeie.
Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo lufthavn Gardermoen er Norges største flyplass og ligger ca en halv times kjøring fra Oslo sentrum. Her tilbyr Sixt Bilutleie en rekke biler til leie til enhver anledning. Kontoret er plassert i ankomsthallen til flyplassen på leiebiltorget. Bilene står parkert innendørs i parkeringshuset ved inngangen til flyplassen og er snø- og isfrie om vinteren og kjølige og behagelige om sommeren. Kontakt oss på +47-66699900.Veibeskrivelse til Sixt Oslo Gardermoen flyplass
Se og gjør i Oslo

Se og gjør i Oslo

Oslo er Norges hovedstad og her er Sixt Bilutleie representert både på Oslo lufthavn Gardermoen og i Oslo sentrum. Dette er Norges største by og tilbyr en rekke severdigheter og turistattraksjoner. Ved å leie bil hos Sixt bilutleie kan du komme deg rundt til en rekke turistattraksjoner, som Operaen i Bjørvika, hoppbakken i Holmenkollen, Det Norske slott eller Frognerparken. Oslo byr også på flere museer inkludert Vikingskipshuset eller Kontiki og Fram museet som kan være interessant å besøke. Med leiebil kan du ta med hele familien til fritidsparken Tusenfryd eller kjøre til andre byer. Leiebil fra Sixt bilutleie på Gardermoen flypass er perfekt for business kunder. Store selskaper er etablert i byen, og ved å leie bil kommer du raskt og enkelt frem til ditt mål. Oslo er fylt med gode restauranter, hoteller og underholdning, og er en fantastisk by for alle generasjoner. Sixt bilutleie tilbyr leiebiler i alle forskjellige farger, fasonger og merker. Om du skal på ferie med hele familien og du trenger en stor bil, eller om du skal en kjapp tur inn til Oslo og kun trenger en liten bybil, har vi en leiebil til deg. Sixt bilutleie tilbyr også 7-setere og 9-setere. Bestill din billeie fra Gardermoen i dag og vi fra Sixt bilutleie lover god service.
Show more

Greit å vite når du leier på Oslo Gardermoen Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Oslo Gardermoen Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Oslo Gardermoen Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oslo Gardermoen Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Oslo Gardermoen Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 764 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Oslo Gardermoen Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Oslo Gardermoen Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Oslo Gardermoen Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Oslo Gardermoen Flyplass

Vis mer