Bilutleie i Mo i Rana

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Mo i Rana

Hvordan skaffe leiebil i Mo i Rana?

Hvordan skaffe leiebil i Mo i Rana?

Mo i Rana er en av inngangsportene til Helgelandskysten, et av Norges vakreste naturområder. Fra Sixt sine stasjoner for bilutleie i Mo i Rana har du muligheten til å utforske de tallrike turløypene i dette området. Du finner Saltfjellet og Svartisen mot nord og Okstindane med Nord-Norges høyeste topper i sørøst. Mo i Rana er den nest største byen i Nordland fylke og har gode tilbud for bespisning og shopping samt en egen jernbanestasjon. Hos Sixt i Mo i Rana kan du velge blant kategorier som økonomibiler til konkurransedyktige priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som lett tar deg opp i fjellet eller minibusser dersom dere reiser i en større gruppe. Velkommen til Sixt bilutleie i Mo i Rana!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for leiebil i Mo i Rana og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Flere nyttige forsikringer kommer inkludert i leiebilavtalen uansett hvilken kategori du velger, og air condition er nyttig for å kunne regulere kupétemperaturen. Hos oss kan du velge tilleggsgoder som GPS eller ekstra sjåfør når du foretar din reservasjon per telefon eller her på våre nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Mo i Rana

Hva du kan oppleve med leiebil i Mo i Rana

Med leiebil i Nordland har du muligheten til å dra på fisketur i Langvatnet, som ligger like nord for Mo i Rana, samtidig som du nyter ekte norsk villmark. Kjør utover mot kysten for å se den praktfulle Helgelandskysten, og Sjona like mot vest er en av Norges dypeste og mest dramatiske fjordarmer. Besøk det kjente Polarsenteret på Saltfjellet, der du vil finne bilturister fra hele Europa. Derfra ligger det mil på mil med elver og høysletter som frister til lange ekspedisjonsturer. Sixt bilutleie i Mo i Rana kan friste med mange naturopplevelser.
Show more
Greit å vite når du leier i Mo i Rana
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mo i Rana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mo i Rana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mo i Rana. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Mo i Rana?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 11 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Mo i Rana

Kan jeg bestille en langtidsleie i Mo i Rana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mo i Rana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mo i Rana

Vis mer