Bilutleie i Sveits

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Sveits

Opplev Sveits

Bestill leiebil i Sveits hos Sixt

Bestill leiebil i Sveits hos Sixt

Tenker du å besøke Sveits som ferierende eller i forbindelse med jobb, gjør du lurt i å velge Sixt. Vi har en rekke filialer for bilutleie i Sveits, sentralisert rundt de aller fleste store og mindre byer i landet. Vårt brede utvalg av topp moderne kjøretøy dekker stort sett alle våre kunders behov og ønskemål for en leiebil.For deg som vil ha det rimeligste alternativet, tilbyr vi både kompaktbiler og økonomibiler til høyst overkommelige priser. Familiebiler som stasjonsvogn og SUV fra verdensledende fabrikanter finner du også i vår bilpark om du ønsker litt ekstra plass. Kommer du med et større reisefølge, anbefaler vi en praktisk og romslig minibuss. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Dra nytte av vår 24 timers fri innlevering og bestill aktuelle ekstragoder på våre nettsider for å gjøre kjøreturen enda tryggere og mer behagelig. Få firma kan matche Sixt hva gjelder utvalg og tilbud for bilutleie i Sveits.
Trafikkregler i Sveits

Trafikkregler i Sveits

Sveits har kommet langt i utviklingen av motorveier, og med god kontroll på kjørereglene blir det ingen sak å kjøre rundt i dette fjellandet. Sixt lister her opp for deg noen av de viktigste kjøretipsene.
  • For å kjøre på motorveiene må du kjøpe en egen vignett/oblat.
  • Slå av motoren hvis du må vente lenge ved tog-overgang eller trafikklys.
  • Fartsgrensen er 50km/t i bebygde strøk, og 120 km/t på motorveier.
  • Det anbefales å bruke kjørelys døgnet rundt.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sveits

Hva du kan oppleve med leiebil i Sveits

Kjør til Verzasca-dalen som ligger i den italiensktalende delen av landet, med skogkledde fjell og en sjarmerende landsby i dalbunnen. Genève er kanskje en av Europas vakreste og reneste byer, med praktfull utsikt mot Alpene og Genève-innsjøen. Lenger nord i landet er landskapet mer åpent med grønne åser og den flotte Bodensjøen som også strekker seg inn i Tyskland og Østerrike. Gå heller ikke glipp av Zürich, et av verdens finanshovedsteder og landets største by. For de skiinteresserte er det flust av alpinbakker å velge mellom som du lett kan forflytte deg mellom med leiebil i Sveits. Med Sixt står opplevelsene i kø.
Show more
Greit å vite når du leier i Sveits
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sveits?
For å leie en bil med SIXT ved Sveits må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sveits.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Sveits?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 12040 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Sveits

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sveits?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sveits?