Bilutleie i Hellas

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Hellas

Opplev Hellas

Bestill leiebil i Hellas hos Sixt

Bestill leiebil i Hellas hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Hellas! Enten du ønsker å besøke fastlandet med blant annet hovedstaden Athen eller ønsker å utforske det greske øyriket, tilbyr Sixt et stort utvalg kjøretøy fra verdensledende bilfabrikanter. Se så mye du vil av Hellas med den unike friheten som en leiebil gir deg.Uansett hvilket formål du har med å besøke Hellas, har vi en bil som passer dine reiseplaner. Avhengig av hvilken stasjon du planlegger å hente din leiebil fra, kan du velge mellom kategorier som sedan, stasjonsvogn, kabriolet, minibuss eller 4x4. Sixt kan ikke garantere en spesiell bilmodell, men du vil alltid få en bil i samme kategori som du har reservert på forhånd. Velg mellom ekstratjenester som GPS, mulighet for ekstra sjåfør og barnesete for å tilpasse leiebilen etter dine ønsker og behov. Vi har mange filialer for bilutleie i Hellas, så ta kontakt med oss eller klikk på linkene ovenfor for å få mer informajson.
Trafikkregler i Hellas

Trafikkregler i Hellas

For en kjøretur uten for mange overraskelser er det lurt å sette seg inn i landets trafikkregler på forhånd. I Hellas kan kjøring rundt de store byene tidvis være relativt kaotisk, men tar du visse forholdsregler vil kjøreturen gå fint. Her er et knippe regler du bør kjenne til:
- Aldersgrensen for å leie bil variere fra 21 til 25 år avhengig av hvilken bilkategori du velger.
- Skiltingen er ofte både på engelsk og gresk, men kan være vanskelige å få øye på.
- Barn under 10 år må sitte i baksetet.
Hva du kan oppleve med leiebil i Hellas

Hva du kan oppleve med leiebil i Hellas

Med leiebil i Hellas kan du oppleve et naturskjønt landskap i kombinasjon med eldgammel historie. Enten du velger å hente din leiebil på fastlandet eller en av de vakre øyene, har du en uforglemmelig opplevelse i vente. Starter du ditt greseke eventyr i hovedstaden Athen, er et besøk til det antikke Akropolis et must. For verdens største samling av antikk gresk kunst, kan du også ta turen til Det nasjonale arkeologiske museet. Med leiebil på en av de greske øyperlene som Kreta, Kos, Rhodos eller Mykonos, kan du fritt ta deg rundt til noen av verdens vakreste strender.
Show more
Greit å vite når du leier i Hellas
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hellas?
For å leie en bil med SIXT ved Hellas må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hellas.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Hellas?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 5948 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Hellas

Kan jeg bestille en langtidsleie i Hellas?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hellas?