Bilutleie i Nederland

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Nederland

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Amsterdam Schiphol Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Nederland

Bestill leiebil i Nederland

Bestill leiebil i Nederland

Med leiebil i Nederland har du muligheten til å oppdage "tulipanenes hjemland" på nært hold. Sixt gir deg fri kjørelengde slik at du kan du ta så mange rundturer du vil — helt i ditt eget tempo. Avhengig av hvilken stasjon du vil hente din leiebil, kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy innen bilkategorier som sedan, stasjonsvogn, SUV, sportsbil eller minibuss. Ved å klikke på linkene ovenfor får du mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Nederland og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du finner oss ved de fleste av landets største byer, flyplasser, sentrale togstasjoner og andre sentrale knutepunkt. Alle leiebiler fra Sixt er mindre enn et halvt år gamle og godt forsikret. Ønsker du ytterligerer forsikring på bilen eller andre tilleggsgoder som GPS, ekstra sjåfør eller barneseter til de minste, kan du bestille dette via telefon eller på våre brukervennlige nettsider. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket kategori, men kan dessverre ikke garantere for en eksakt bilmodell.
Føl deg trygg på veiene med leiebil fra Sixt i Nederland Veinettet i Nederland holder en meget god standard, og de fleste lover og regler for trafikksikkerhet er de samme som i Norge. Legg likevel merke til følgende:
  • Vikeplikt for biler fra høyre gjelder også i rundkjøringer hvis ikke annet er angitt.
  • Minimumsalder for å leie bil er 21 år, og for sjåfører under 25 år kommer det et ekstra tilleggsbeløp.
Hva kan du se med leiebil i Nederland

Hva kan du se med leiebil i Nederland

Et besøk til Nederland er ikke komplett før du har tatt turen innom hovedstaden Amsterdam. Byen med de mange kanalene er kanskje mest kjent for Anne Frank-huset og Van Gogh-museet i tillegg til et rikt underholdnings- og kulturtilbud. Men Nederland har mye mer enn hovedstaden å by på. Landets totale lengde fra nord til sør er bare cirka 300 kilometer, noe som gjør det mulig å krysse på kun et par timer. Besøk Rotterdam med Europas desidert største havn og Den Haag er senter for Nederlands regjering og parlament. I sør grenser landet til vakre Belgia og i øst ligger Tyskland som åpner veier for resten av Europa. Med bilutleie i Nederland har du et hav av muligheter foran deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Nederland
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Nederland?
For å leie en bil med SIXT ved Nederland må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nederland.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Nederland?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 14766 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,5)
Kjøretøyet
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé

Vanlige spørsmål om leie i Nederland

Kan jeg bestille en langtidsleie i Nederland?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nederland?