Bilutleie i Irland

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Irland

Mest populære i Irland

*Prisene ble beregnet den 28.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dublin Flyplass som starter den 04.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Irland

Hvordan skaffe leiebil i Irland

Hvordan skaffe leiebil i Irland

Et besøk til Irland byr på vakre naturopplevelser og spennende historiske tidsreiser. Fra Sixt sine stasjoner for bilutleie i Irland, kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Besøker du den grønne øya med familien, er kanskje en stasjonsvogn mest praktisk for ekstra plass, og er du på forretningsreise i Dublin-området, frister det kanskje mer med en lekker BMW 3-serie fra vår luksusklasse. Ved å klikke på linkene ovenfor får du mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Irland og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Alle våre biler kommer med fri kjørelengde, air condition og tredjepartsforsikring for din sikkerhet og komfort. Skulle du ha bruk for ekstra sjåfør eller barneseter til de minste, kan dette forhåndsbestilles på våre brukervennlige nettsider. Vi sørger for at du får en bil fra din foretrukne kategori, men kan dessverre ikke love deg en bestemt bilmodell.
Føl deg trygg med leiebil i Irland

Føl deg trygg med leiebil i Irland

Den største forskjellen i forhold til de de norske trafikkreglene, er at irene kjører på venstre side av veien. Håndterer du dette, er det ellers ingen store ulikheter fra våre hjemlige lover og regler. Legg for øvrig merke til følgende:
  • Leietakere under 26 og over 78 år må fremlegge bevis for å ha kjørt plettfritt de siste fem årene, og må dessuten ha hatt sertifikat i mer enn fem år.
  • Det er kun tillatt å krysse grensen til Nord-Irland med en skriftlig bekreftelse fra din lokale Sixt stasjon.
Opplev Smaragdøya med leiebil i Irland

Opplev Smaragdøya med leiebil i Irland

Sett deg godt til rette og nyt den ville, irske østkysten. Turen tilsvarer USAs Highway 1 og gir deg en rekke ekstraordinære naturopplevelser. Foruten den vakre naturen, byr Atlanterhavskysten på slottsruiner og spennende byer som for eksempel Limerick i sør. En kort biltur herfra kan du ta inn på Adara Manor, et slott som tilbyr både overnattingsmuligheter og ypperlige golfbaner. Rundt hovedstaden Dublin i vest, finner du Sixt sine stasjoner ved flere sentrale knutepunkt. Parker bilen og ta turen opp i Guinness Storehouse som byr på øl i verdensklasse i tillegg til en 360 garders utsikt over den irske hovedstaden.
Show more
Greit å vite når du leier i Irland
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Irland?
For å leie en bil med SIXT ved Irland må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Irland.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Irland?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 11957 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Irland

Kan jeg bestille en langtidsleie i Irland?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Irland?

Utforsk våre leiestasjoner i Irland

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Irland

Vis mer