Bilutleie i Kuwait

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Kuwait

Mest populære i Kuwait

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kuwait Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Kuwait

Bestill din leiebil i Kuwait hos Sixt

Bestill din leiebil i Kuwait hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Kuwait! Med leiebil her kommer du deg rundt overalt, helt uten begrensninger. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra en moderne bilpark, og vi ser frem til å hjelpe deg ved en av våre filialer. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!Sixt bilutleie i Kuwait tilbyr flotte biler med høy standard. Vi har en rekke modeller i kategoriene kompakte småbiler og sedaner, sportsbiler og kabrioleter, samt 4x4 og SUV i litt større størrelse. Enten du reiser i forbindelse med jobb eller som privatperson, har vi biler som passer for deg. Sixt kan ikke garantere en spesifikk modell, men en bil i samme kategori som du har forhåndsreservert vil selvsagt stå klar for deg ved ankomst. Når du har valgt deg en kategori som passer, er det mulig å velge tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barneseter som kan gjøre kjøreturen ekstra komfortabel.
Trafikkregler i Kuwait

Trafikkregler i Kuwait

For å være mest mulig forberedt på en kjøretur i et nytt land, er det lurt å sette seg inn i trafikkreglene på forhånd. Med leiebil i Kuwait er det spesielt viktig å være oppmerksom på at for eksempel å kjøre på rødt lys kan gi mye strengere straffer enn det vi er vant med. Her er et knippe andre regler du bør kjenne til:
- Kjøring under påvirkning av alkohol er strengt forbudt.
- Det er påbudt å bruke bilbelte både for sjåfør og passasjerer.
- Det er ikke tillatt å transportere ting i bilen som ikke er en naturlig del av feriebagasjen din.
Hva du kan gjøre med leiebil i Kuwait

Hva du kan gjøre med leiebil i Kuwait

Kuwait er hovedstaden i landet med samme navn, og som på folkemunne gjerne bare kalles «byen». Her kan du oppleve en eksentrisk blanding av nytt og gammelt. Hvis du velger å ta turen til Doha landsby kan du få et innblikk i Kuwaits handelshistorie, og Kuwait-tårnene og Frigjøringstårnet er symboler på det moderne Kuwait som skinner i stål høyt oppe i luften. Tradisjonelle markeder, eller souker, er også verdt en visitt, og her har du muligheten til å gjøre en god handel med spennende varer fra Midtøsten. Sixt ønsker deg en god kjøretur i Kuwait!
Show more
Greit å vite når du leier i Kuwait
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kuwait?
For å leie en bil med SIXT ved Kuwait må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kuwait.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Kuwait?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 284 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,3)
Kjøretøyretur
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie i Kuwait

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kuwait?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kuwait?

Utforsk våre leiestasjoner i Kuwait

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Kuwait

Vis mer