Bilutleie i Panama

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Panama

Mest populære i Panama

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tocumen Internasjonal Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Panama

Bestill en Sixt leiebil i Panama

Bestill en Sixt leiebil i Panama

Velkommen til Sixt bilutleie i Panama! Hvis du ønsker å oppleve dette mellom-amerikanske landets spennende blanding av europeisk, precolombiansk og afrikansk kultur på en komfortabel måte, kan du ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud på leiebil. Vi har en rekke tilgjengelige bilkategorier, og vi ser frem til å hjelpe deg i gang!Panama er kanskje mest kjent for kanalen og hatten med samme navn, men landet er på stadig flere menneskers foretrukne reisedestinasjoner. Landets ekspansiv vekst og varierte landskap gjør det til en fryd å reise rundt med leiebil i Panama. Vi tilbyr modeller i kategoriene kompaktbil og sedan samt firehjulstrekkere for deg som vil ha større plass til bagasje og familie. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori. I tillegg til alt som følger med i grunnpakken, tilbyr vi tilleggstjenester som GPS, barnesete og mulighet for ekstra sjåfør.
Trafikkregler i Panama

Trafikkregler i Panama

Som i alle nye land du kjører i, gjør du klokt i å sette deg inn i trafikkreglene som gjelder her før ankomst. Noen ting du bør legge deg på minnet før du kjører følger her:
- Barn under 5 år må sitte i baksetet og bruke tilpasset barnesete.
- Sikkerhetsbelte er påbudt, og bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring er forbudt.
- Promillegrensen er 0,5.
Hva du kan se med leiebil i Panama

Hva du kan se med leiebil i Panama

Mange synes Panama er en perfekt feriedestinasjon der man enkelt kan oppleve en rekke vakre naturopplevelser på kort tid. Landet ligger omringet av Det karibiske hav og det nordre Stillehavet, og mellom disse finner du et variert landskap bestående av både regnskoger og byer. Spander noen dager i hovedstaden Panama by, før du drar til den berømte Panamakanalen og ser skipene som passerer under Americas-broen. Landet består av hele fjorten nasjonalparker, hvor Altos de Campana og El Valle Del Anton Volcano er to av dem. Når du vil slappe av på stranden, er Punta Chame Beach, en 32 kilometer lang sandstrand i Panamabukten, vel verdt et stopp. Reserver din leiebil på en av våre stasjoner for bilutleie i Panama og gled deg til ditt bileventyr i Mellom- og Sør-Amerika.
Show more
Greit å vite når du leier i Panama
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Panama?
For å leie en bil med SIXT ved Panama må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Panama.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Panama?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 333 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Panama

Kan jeg bestille en langtidsleie i Panama?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Panama?

Utforsk våre leiestasjoner i Panama

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Panama

Vis mer