Bilutleie i Portugal

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Portugal

Mest populære i Portugal

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lisboa Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Portugal

Bestill leiebil i Portugal hos Sixt

Bestill leiebil i Portugal hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Portugal! Her vil du virkelig ha god nytte av en leiebil når du kjører i dette langstrakte landet i det sydvestlige Europa. Lei en topp moderne bil fra vår bilpark og oppdag alt Portugal har å by på den mest komfortable måten.Portugal er et perfekt reisemål for den som liker å kombinere en aktiv og avslappende ferie. Strender med drømmeaktige surfemuligheter ligger ikke langt unna vindistrikter med gårder og grønne åser. Velg en SUV som passer til hele familien, en sportsbil eller kabriolet for den lekne eller en økonomisk sedan fra vår bilpark med kjøretøy som alle holder svært høy standard. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i den kategorien du ønsker deg. Vi tilbyr også ekstratjenester som GPS, barnesete og ekstra sjåfør som kan gjøre kjøreturen enda mer behagelig.
Trafikkregler i Portugal

Trafikkregler i Portugal

Ved å sette deg inn i reglene som gjelder på veiene i det landet du kjører, har du et godt utgangspunkt for en fin tur. Under finner du noen tips for kjøring i Portugal:
- Veiledende fartsgrensene er 50 km/t i tettbygde strøk og 120 km/t på motorveier. Følg alltid gjeldende skilting.
- Alle passasjerer i bilen må bruke sikkerhetsbelte, og håndholdt bruk av mobiltelefon er forbudt.
- Barn under 12 år skal ikke sitte i forsetet.
- Promillegrensen er 0,5.
Hva du kan se med leiebil i Portugal

Hva du kan se med leiebil i Portugal

Enten du velger å starte ditt bileventyr fra den nydelige Algarve-kysten i sør, eller henter din leiebil fra en av de større byene Porto eller Lisboa, kommer ikke Portugal som feriedestinasjon til å skuffe deg. Den fargerike og sjarmerende hovedstaden kan gjøre enhver besøkende glad, og Porto, med den buktende elven som går gjennom byen, er også et ettertraktet reisemål. Med leiebil i Portugal kan du kjøre langs landets lange kyststripe hvor strendene og vannsportaktivitetene står i kø. Besøk også den vakre Douro-dalen som er verdens største avgrensede vinområder og hvor produksjon av portvin foregår. Bruk en leiebil fra en av Sixt sine mange stasjoner for bilutleie i Portugal og skap minner for livet.
Show more
Greit å vite når du leier i Portugal
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Portugal?
For å leie en bil med SIXT ved Portugal må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Portugal.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Portugal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 28884 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Portugal

Kan jeg bestille en langtidsleie i Portugal?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Portugal?