Bilutleie i Jamaica

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Jamaica

Mest populære i Jamaica

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Montego Bay Sangster Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Jamaica

Bestill leiebil på Jamaica hos Sixt

Bestill leiebil på Jamaica hos Sixt

Med leiebil på Jamaica kommer du deg rundt med både komfort og frihet. Sixt har et godt utvalg topp moderne biler i flere kategorier, alt etter hvilke behov du har. Vi ser frem til å ta deg imot på en av våre filialer for bilutleie på Jamaica.På Sixt sine stasjoner for bilutleie på Jamaica kan du velge blant kjøretøy som alle er under et halvt år gamle. Enten du er på romantisk ferie, familieferie eller på eventyr med venner, finner du en passende bil hos oss. Vi tilbyr praktiske sedaner, større stasjonsvogner og robuste firehjulstrekkere hvis du tenker deg ut i ulendt terreng. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den modellen du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil stå klar for deg ved ankomst. Alle våre modeller kommer med fri kjørelengde og air condition som vil bli hyppig brukt på disse breddegrader. Ønsker du andre tilleggstjenster som garantert GPS eller ekstra sjåfør, kan dette bestilles på våre nettsider eller ved et av våre kontorer for bilutleie på Jamaica.
Trafikkregler på Jamaica

Trafikkregler på Jamaica

For å forberede deg godt til en reise med bil, anbefaler vi at du setter deg inn i trafikkreglene på Jamaica på forhånd. Et lite knippe med regler ser du her:
- Det er venstrekjøring på øya, noe som betyr at du sannsynligvis bør øve litt først eller kjøre spesielt varsomt den første tiden
- På de tre store veiene gjennom landet, A1, A2 og A3, er fartsgrensen 80 km/t. Alle andre veier har fartsgrense på 50 km/t.
- Bilbelte er påbudt for sjåfør og passasjerer.
Hva du kan oppleve med leiebil på Jamaica

Hva du kan oppleve med leiebil på Jamaica

Jamaica er et innholdsrikt og spennende land med en varm kultur. Hovedstaden Kingston byr på raggaemusikk på hvert gatehjørne, en sjarmerende havn og fargerike kirker. Montego Bay er populært for snorkling, dykking og strandliv, og legg gjerne også turen til Negril på østkysten. Whitehouse er et av de mest romantiske stedene på øya, og er perfekt hvis du ønsker å slappe av sammen med partneren din. Det tar bare en liten dags kjøring å krysse øya. Sixt ønsker deg en god kjøretur på Jamaica!
Show more
Greit å vite når du leier i Jamaica
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Jamaica?
For å leie en bil med SIXT ved Jamaica må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jamaica.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Jamaica?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Jamaica

Kan jeg bestille en langtidsleie i Jamaica?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Jamaica?

Utforsk våre leiestasjoner i Jamaica

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Jamaica

Vis mer