Bilutleie i Albania

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Albania

Opplev Albania

Bestill leiebil i Albania

Bestill leiebil i Albania

Med Sixt bilutleie i Albania får du en praktisk og komfortabel start på ditt besøk i dette Middelhavslandet. Fra våre stasjoner som er godt spredt rundt i landet, kan du velge et kjøretøy som passer dine behov enten du reiser alene eller sammen med familien.Få mest mulig ut av ditt opphold med leiebil i Albania. Velg en romslig minibuss som har plass til hele storfamilien eller reserver en 4x4 hvis du tenker deg opp i de kuperte fjellområdene. Våre modeller kommer med fri kjørelengde slik at du slipper å tenke på antall tilbakelagte kilometer. GPS anbefales på det sterkeste i Albania, og reiser du med barn, kan du forhåndsbestille bilsete på våre nettsider. Legg merke til at vi dessverre ikke kan garantere for en eksakt bilmodell, men en bil i samme kategori vil selvsagt være tilgjengelig for deg ved ankomst.
Trafikkregler i Albania

Trafikkregler i Albania

Veinettet i Albania er mindre utbygget enn det de fleste av oss er vant med i Europa. De siste årene har landet fått en bedre infrastruktur, og veiforbindelsene mellom de største byene er bra. Tenker du deg ut på landsbygden, må du likevel ta forhåndsregler, og uansett kan det være lurt å gjøre deg kjent med landets trafikkregler på forhånd.
  • Bilister kjører på høyre siden av veien.
  • Du må være 22 år for å leie bil og ha hatt førerkort i minst et år.
  • Utenlandske leietakere må ha et internasjonalt førerkort.
  • Ha alltid med deg alle nødvendige forsikringspapirer i leiebilen.
Hva kan man se med leiebil i Albania

Hva kan man se med leiebil i Albania

Start gjerne din rundtur fra en av våre stasjoner for bilutleie i Albanias hovedstad Tirana, og ta en tur innom den gigantiske Skanderbeg-plassen. Når du har forlatt storbyen, ligger det kuperte fjell-landskapet og de store slettemarkene foran deg. Landets lange kystlinjen mot Adriaterhavet og det ioniske hav i vest, innbyr til mange vakre kystperler som for eksempel Ksamil med sitt turkisblå hav og hvite strender. I dette området sør for byen Saranda, hvor Sixt er tilstede med en utleiestasjon, kan du også besøke ruinbyen Butrint. I nord og øst grenser Albania til Montenegro, Kosovo og Makedonia, men husk at du må ha med deg en skriftlig tillatelse fra Sixt for å krysse grensen.
Show more
Greit å vite når du leier i Albania
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Albania.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Albania?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Albania?
Enten du planlegger å bli i Albania eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Albania

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Albania?

Utforsk våre leiestasjoner i Albania

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Albania

    Vis mer