Bilutleie i Romania

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Romania

Mest populære i Romania

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bucuresti Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Romania

Bestill leiebil i Romania hos Sixt

Bestill leiebil i Romania hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Romania! Vårt personale vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg med å klargjøre en leiebil som passer for deg og ditt reisefølge. Deretter er det bare la bilen ta deg rundt i dette sjarmerende østeuropeiske landet. Vi ser frem mot å tilby våre tjenester til deg!Med leiebil i Romania kan du skape akkurat de minnene du selv ønsker. Du kan oppdage nye steder som ikke alle andre ser, og det kan gjøres i ditt eget tempo. I vår topp moderne bilpark finner du alt fra sedaner og kompaktbiler til firehjulstrekkere med stor plass. Kabrioleter og sportsbiler finnes også ved flere av våre stasjoner for bilutleie i Romania. Sixt kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. I tillegg kan du velge tjenester som ubegrenset kjørelengde, GPS, barnesete og sittepute for å nevne noe. Når du bestiller og betaler online, vil en leiebil stå klar til deg på en av våre stasjoner for bilutleie i Romania når du ankommer.
Trafikkregler i Romania

Trafikkregler i Romania

Når du kjører på veiene i et nytt land, er det ofte ting som skiller seg fra hjemlige trakter. Under ser du noen viktige ting å huske på for en trygg kjøretur i Romania:
- Kjøring foregår på høyre side av veien.
- Både sjåfør og passasjerer må bruke setebelte.
- Bruk av håndholdt mobiltelefon er ikke tillatt.
- Fartsgrensen varierer mellom 50 km/t og 120 km/t, avhengig av hvilken vei du kjører på. Følg for øvrig gjeldende skilting.
Hva du kan se med leiebil i Romania

Hva du kan se med leiebil i Romania

Romania er et sammensatt og variert land med en rik historie, vakkert landskap, sjarmerende små og store byer og en hel del slott. Hovedstaden București er livlig og har mange små torg med matboder, suvenirer hvor både lokale og tilreisende møtes. Her bør du selvsagt også få med deg Ceaușescus palass. Transilvania er en myteomspunnet region som er full av slott fra middelalder og renessansetiden. Kysten ved Svartehavet er også tilgjengelig med leiebil i Romania. Benytt muligheten til å utforske dette flotte, store landet.
Show more
Greit å vite når du leier i Romania
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Romania?
For å leie en bil med SIXT ved Romania må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Romania.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Romania?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 572 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Romania

Kan jeg bestille en langtidsleie i Romania?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Romania?