Bilutleie i Peru

 

Steder å starte reisen i Peru

Mest populære i Peru

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lima Miraflores som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Peru

Å bestille leiebil i Peru

Å bestille leiebil i Peru

Opplev Inkarikets vugge med leiebil i Peru. Velger du Sixt som din utleiepartner, står vår topp moderne bilpark til din disposisjon. Enten du besøker Peru som ferierende eller i forbindelse med jobb, har vi en bil som passer dine behov. Våre kategorier omfatter blant annet økonomiske personbiler, lekre sportsbiler og romslige SUVer. Henter du din leiebil ved en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Perus hovedstad Lima, har du et godt utgangspunkt for å utforske byen og resten av landet. Du finner oss blant annet på Lima internasjonale flyplass (LIM), noe som gjør det praktisk for deg å starte ditt søramerikanske eventyr direkte etter at du har landet. Tenker du å tilbakelegge lange avstander, anbefaler vi å oppgradere til fri kjørelengde. GPS er alltid nyttig når du besøker et nytt sted, og ekstra sjåfør kan bestilles på våre nettsider. Reserverer du leiebil og aktuelle ekstratjenster på forhånd, sørger vi for at en skreddersydd bil i din valgte kategori vil stå klar for deg ved ankomst.
Trafikkregler i Peru

Trafikkregler i Peru

Veinettet i Peru er generelt ganske dårlig, og du bør heller ikke stole på at lokale sjåfører alltid følger trafikkreglene. Ta derfor forholdsregler om du vil utforske storbyene, og sett deg inn i landets lover og regler på forhånd.
  • Setebelte er påbudt for sjåfør og passasjerer.
  • Ha alltid med deg forsikringspapirer, leieavtale og gyldig sertifikat i bilen.
  • Aldersgrensen for å leie bil er 21 år.
Hva du kan oppleve med leiebil i Peru

Hva du kan oppleve med leiebil i Peru

Med Andesfjellene og de dype Amazonasregnskogene er Peru et land som byr på variert og vakker natur i tillegg til en rik forhistorie. Ingen besøk til Peru er fullkomment uten et besøk til Machu Picchu — ruinene av "Inkaenes tapte by". Denne historiske helligdommen er Inkakulturens fremste symbol og står på UNESCOs verdensarvliste. De vel 1000 kilometrene fra hovedstaden Lima ved Stillehavskysten til de sørøstlige områdene rundt Machu Picchu, kan tilbakelegges i løpet av flere dager. Når du befinner deg i dette området, bør du også ta turen innom byen Cusco som i tidligere tider ble regnet som Inkarikets hovedstad. Sixt bilutleie i Peru ønsker deg velkommen til en unik leiebilopplevelse i Sør-Amerika!
Show more

Greit å vite når du leier i Peru

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Peru?
For å leie en bil med SIXT ved Peru må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Peru.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Peru?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 327 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Service under og etter utleien
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Peru

Kan jeg bestille en langtidsleie i Peru?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Peru?