Bilutleie i Laos

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Laos

Mest populære i Laos

*Prisene ble beregnet den 28.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Vientiane Wattay Intl.Flyplass som starter den 04.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Laos

Bestill leiebil i Laos fra Sixt

Bestill leiebil i Laos fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Laos! Blant bilkategoriene i vår topp moderne bilpark er vi sikre på at du vil finne et kjøretøy som passer deg. Mulighetene for å dra på eventyr i Laos er ubegrensede med leiebil. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!Vi bistår deg gjerne når du skal finne en en leiebil i Laos som passer dine reiseplaner. Velg blant kategorier som småbiler og sedaner, sportsbiler, kabrioleter og firehjulstrekkere og SUVer. Sistnevnte kategorier passer godt når hele familien skal på tur. Nyttige ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete kan gjøre leieforholdet ditt ekstra behagelig, og kan bestilles på telefon eller på våre nettsider. Sixt kan ikke garantere deg en spesifikk bilmodell, men du vil alltid få en bil i samme kategori som du har sett deg ut på forhånd.
Trafikkregler i Laos

Trafikkregler i Laos

Når du reiser på ferie til et annet land, er det lurt å sette seg inn i trafikkreglene på forhånd, slik at du unngår overraskelser på veien. Her får du noen tips du bør legge deg på minnet før du kjører ut på veien i Laos:
- Husk at du må ha med deg et internasjonalt gyldig sertifikat samt ditt lokale sertifikat.
- Bruk av håndholdt mobiltelefon når du kjører er forbudt.
- Landskapet i Laos varierer veldig, og du gjør klokt i å ta det rolig når du kjører i fjellet.
- De lokale er ikke kjent for å overholde trafikkreglene, så ta hensyn til andre biler, og fokuser på veien og det som skjer rundt deg.
Hva du kan oppleve med leiebil i Laos

Hva du kan oppleve med leiebil i Laos

Laos er et grønt og frodig land med mange vakre ting å se. Begynn gjerne i hovedstaden Vientiane, som er et avslappende sted med god atmosfære. Gatematen er kjent for å være helt fantastisk, og er absolutt anbefalt å prøvesmake. Som mange sørøstasiatiske land, er også Laos full av templer. Luang Prabang er en by på UNESCOs verdensarvliste hvor du blant annet finner Wat Zieng Thong-tempelet. Laos er et naturlig fjell-landskap med mange fossefall. Bolaven Plateau og Vang Vieng er to av de vakre vannfallene som du kan se her. Med Sixt bilutleie i Laos ligger hele landet for dine føtter. Vi ønsker deg en god kjøretur!
Show more
Greit å vite når du leier i Laos
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Laos?
For å leie en bil med SIXT ved Laos må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Laos.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Laos?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 15 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Laos

Kan jeg bestille en langtidsleie i Laos?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Laos?

Utforsk våre leiestasjoner i Laos

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Laos

Vis mer