Bilutleie i Ukraina

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Opplev Ukraina

Bestill leiebil i Ukraina fra Sixt

Bestill leiebil i Ukraina fra Sixt

Sixt er en av de største forhandlerne for leiebiler i Europa, og er også godt representert med et stort antall stasjoner for bilutleie i Ukraina. Velg mellom et variert utvalg moderne kjøretøy til høyst overkommelige priser, og deretter er det bare å snurre hjulene i gang for å oppleve dette østeuropeiske landet fra sin beste side.Klikk på linkene ovenfor å få mer informasjon om våre stasjoner og tilgjengelige bilkategorier. Velg mellom økonomibiler og familiebiler som sedan og stasjonsvogn til nesten uslåelige priser, og SUV og 4x4 passer godt for krevende kjøreforhold. Vil du skjemme deg selv og ditt reisefølge bort, kan du gå for en cabriolet eller sportsbil. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du får alltid med frynsegoder som lokasjonstillegg og air condition på kjøpet, og du kan skreddersy leiebilen ved å velge ekstragoder som GPS og ekstra sjåfør på våre nettsider.
Trafikkregler i Ukraina

Trafikkregler i Ukraina

Det er alltid lurt å gjøre seg kjent med eventuelle forskjeller i trafikkregler når du skal kjøre bil i utlandet. Sixt ønsker deg en trygg biltur og minner om følgende regler:
  • Alle i bilen må bruke sikkerhetsbelte.
  • Fartsgrensen er 60 km/t i tettbebygde strøk og 130 km/t på motorveiene.
  • Alle biler må være utstyrt med varseltrekant, førstehjelpsskrin og brannslukningsapparat.
  • Ved eventuelle ulykker på veien, må alltid politiet kontaktes.
Hva du kan oppleve med leiebil i Ukraina

Hva du kan oppleve med leiebil i Ukraina

Ukraina har Europas nest største landområde og er full av attraksjoner og opplevelser som du lettest kan se med leiebil i Ukraina. Kjør til Europas nest lengste fjellkjede Karpatene hvor du ikke sjelden kan møte på gjetere som passer på saueflokken sin. Havnebyen Odessa ligger langs Svartehavskysten og har mange muligheter for badeliv. På folkemunne går den ofte under kallenavnet “Svartehavets perle”. Hovedstaden Kiev har en rekke katedraler og uvurderlig kunst som du står fritt til å ta innover deg, og gå heller ikke glipp av Jalta, en ferieby på Krim-halvøya. Lviv i vest er også en svært vakker by med en middelaldersk gamleby som står på UNESCOs verdensarvliste. Mye nytt åpner seg for deg med Sixt bilutleie i Ukraina.
Show more
Greit å vite når du leier i Ukraina
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ukraina?
For å leie en bil med SIXT ved Ukraina må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ukraina.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Ukraina?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 14 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Ukraina

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ukraina?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ukraina?