Bilutleie i Slovakia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Slovakia

Opplev Slovakia

Bestill leiebil i Slovakia hos Sixt

Bestill leiebil i Slovakia hos Sixt

Har du tenkt å benytte deg av leiebil i Slovakia, er Sixt et godt valg. Vi har noen av markedets beste priser og en bilpark med kjøretøy som oppgraderes til stadighet. Dermed er du sikret et problemfritt og komfortabelt opphold i dette fjellrike landet.På våre stasjoner for bilutleie i Slovakia kan vi skreddersy en leiebil for dine reiseplaner. Velg mellom økonomibiler til svært hyggelige priser eller familiebiler som stasjonsvogn og SUV som er svært populære og perfekte hvis du har bruk for litt ekstra plass. Vi sørger for at du får en bil fra din valgte kategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Alle våre modeller har inkludert ubegrenset kjørelengde slik at du slipper du å tenke på tilbakelagte kilometer. Innlevering av kjøretøyet kan utføres når som helst på døgnet. Sixt gir alle sine kunder en forsikret bil, og du kan benytte deg av våre brukervennlige nettsider for å tilpasse leiebilen til dine behov. Når bestillingen er unnagjort er alt klart for en uforglemmelig leiebilferie.
Trafikkregler i Slovakia

Trafikkregler i Slovakia

Veinettet i Slovakia holder stort sett europeisk standard, og det er heller ikke så mange forskjeller i kjørereglene. Legg likevel merke til følgende før du setter deg bak rattet:
  • Fartsgrensen er maks 130 km/t på motorveiene, og 60 km/t i bebygde strøk.
  • Det er nulltoleranse for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.
  • Politiet kan stoppe alle sjåfører for inspeksjon, så ha med deg de nødvendige papirene, og vær oppmerksom på at bøter kan innkreves på stedet.
Hva du kan oppleve med leiebil i Slovakia

Hva du kan oppleve med leiebil i Slovakia

Slovakia er et sentraleuropeisk land med et svært variert landskap. Med en rekke fjell i nord og nordvest, har landet en rekke ettertraktede skidestinasjoner. I området Hodruša-Hámre finner du flere steder som ligger på UNESCOs verdensarvliste og Hodruša-innsjøen er også verdt en visitt. Ta en kjøretur rundt Orava slott like ved grensen til Polen — en strekning på litt over 6 kilometer hvor du krysser 9 broer. I samme område finner du den spektakulære Manínska-kløften, som på sitt smaleste bare er rundt 15 meter bred. Hovedstaden Bratislava er et kapittel for seg selv, der du lett kan tilbringe et par dager for å beundre de mange attraksjonene i den vakre byen. Sixt bilutleie i Slovakia står til din tjeneste.
Show more
Greit å vite når du leier i Slovakia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Slovakia?
For å leie en bil med SIXT ved Slovakia må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Slovakia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Slovakia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 95 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Slovakia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Slovakia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Slovakia?

Utforsk våre leiestasjoner i Slovakia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Slovakia

Vis mer