Personbil

Henting og retur
Annet retursted
Hentedato
Velg hentedato
Returdato
Velg returdato
SIXT lokasjoner globalt
2000+
lokasjoner over hele verden
105+
land
SIXT Norge

SIXT Europa
SIXT Globalt

Leiebil over hele verden med SIXT bilutleie

Velkommen til SIXT bilutleie! SIXT er et av verdens ledende leiebil selskaper og tilbyr første klasses leiebil tjenester som personbil, SUV, minivan, sports bil, varebiler, lastebiler eller annet type kjøretøy du har behov for. SIXT Carpool tilbyr et stort utvalg av SUV og Limousine.
Vis mer

Flyplass stasjoner i Norge

Vis mer

SIXT BILUTLEIE STASJONER I NORGE

Vis mer

Leiebil tjenester i Europa

Leiebil tjenester i Europa. Sixt er et av de største leiebilselskapene i Europa med mer enn 1,500 stasjoner i Europa alene. Sixt er tilstede på alle populære reisemål, om du har behov for en leiebil på en Europeisk togstasjon eller flyplass er Sixt tilstede. På alle disse stasjonene vil du ha mulighet til å velge mellom et stort utvalg av tjenester som gjør det enkelt å komme seg rundt. Om du har behov for en GPS, baby sete eller forsikringer kan du forsikre deg om at alle dine behov blir tatt hånd om i skranken. Sixt ser frem til å guide deg gjennom Europa i et kjøretøy som er perfekt for din reise. Se de mest populære stasjonene Sixt har i Europa under.
Vis mer

SIXT rent a car land over hele verden

Stasjoner over hele verden Sixt tilbyr leiebiler over hele verden fra Europa, Australia, Asia, Sør Amerika, Amerika, Afrika og mange flotte reisemål. Hvis du ser etter et rimelig og pålitelig leiebil selskap, er Sixt ditt selskap. Sixt ble grunnlagt i Munchen, Tyskland i 1912 og har vokst helt siden den gang. I dag er Sixt tilstede i over 100 land med over 2,200 stasjoner over hele verden. Sixt er en ekspert på dine kjøre behov, i USA, Europa og resten av verden. Uansett hvor du vil besøke vil Sixt hjelpe deg med å komme deg rundt i en leiebil. Her er noen av våre mest populære stasjoner i verden.
Vis mer