Beregn priser

Levering og henting Sixt innlogging

Leie en luksusbil hos Sixt Rent a Car

Sixt tilbyr et stort utvalg av luksusbiler på flere av våre stasjoner verden over. Også i Norge har du muligheten til å kunne kjøre i stil til overkommelige priser. Innen de fleste av våre kategorier, som sedan, stasjonsvogn og 4x4, finner du bilmodeller av ypperste klasse, produsert av bilprodusenter i verdensklasse. Hva med å prøve en stilfull Mercedes Benz A-Class, en BMW X1 med ekstra mange hestekrefter, eller kanskje frister det å leie en Tesla Model S for å føle deg som en konge på veien?

Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class
Acriss Code: PDAR
Seter 5
Hestekrefter 241hk
Topphastighet 250km/t
Girkasse Automat
Minimum alder 23 år

Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class
Acriss Code: IDAR
Seter 5
Hestekrefter 102hk
Topphastighet 190km/t
Girkasse Automat
Minimum alder 19 år

BMW 3 Series

BMW 3 Series
Acriss Code: FDAR
Seter 5
Hestekrefter 180hk
Topphastighet 235km/t
Girkasse Automat
Minimum alder 23 år

BMW X1

BMW X1
Acriss Code: FFAR
Seter 5
Hestekrefter 228hk
Topphastighet 210km/t
Girkasse Automat
Minimum alder 23 år

Hva er dine viktigste kriterier når du velger leiebil?

Vår bilpark er ulik avhengig av hvilket land eller by du ønsker å leie bil fra, men på de aller fleste av våre lokasjoner har vi et variert utvalg av luksusbiler for en rimelig penge. Enten det er design, komfort, interiør eller hestekrefter som er dine viktigste kriterier når du skal leie luksusbil fra Sixt, vil våre medarbeidere hjelpe deg til å finne en passende bil for deg og ditt reisefølge.

Unn deg en unik leiebilopplevelse!

Når du velger å leie fra Sixt, er du sikret premium service hos oss fra hentetidspunktet til du du returnerer din leiebil. Vi veileder deg gjerne til riktig valg av leiebil, og med vår lange erfaring i bransjen, kan du være sikker på at vi kan bistå deg med alt fra tekniske detaljer om bilen til reisetips i den regionen du besøker. Å leie en premiumbil fra Sixt gir deg den unike muligheten til å prøve biler som kanskje vanligvis ikke matcher din lommebok. Nyt følelsen av komfort, sikkerhet og luksus som våre premiumbiler gir deg!