Bilutleie
Lyngdal
Kollaps
Norge // Lyngdal
Endre personlige detaljer

Leiebil i Lyngdal: Sixt Bilutleie online

Det er enkelt å bestille leiebil fra Sixt bilutleie i Lyngdal for å oppleve Vest-Agder og resten av det Sør-Norge har å by på. Ved å leie en bil fra det store utvalget innen kjøretøy hos Sixt kan man komfortabelt komme seg fra sted til sted med den bilen man selv ønsker. Du kan velge mellom personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil i både økonomi- og luksusklassen, slik at du får den bilen som passer deg og ditt behov best.

 
 • Lyngdal sentrum

  Sixt Bilutleie
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  Ma. - On.07:30 - 16:00
  To.07:30 - 19:00
  Fr.07:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Lyngdal: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Lyngdal

Les mer om leiebil i Lyngdal over her. Du kan se åpningstidene på utleiestasjonen og hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, og beregne prisen på leiebilen du ønsker. Vi kan alltid garantere at den kategorien du ønsker, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell. Her kan du også bestille leiebil i Lyngdal og velge tilleggstjenester som ubegrenset antall kilometer, forsikring, ekstra sjåfør eller utstyr som barneseter og GPS.

Kjøretur i Lyngdal med Sixt

Lyngdal er et koselig tettsted i Vest-Agder, ikke langt fra Kristiansand helt sør i Norge. Det et perfekt utgangspunkt for å oppleve den norske skjærgården, og det finnes mengder av aktiviteter å ta seg til i området. Ved å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Lyngdal kan du enkelt komme deg rundt, og du kan se de attraksjonene du selv ønsker. Den største attraksjonen er kanskje Sørlandsbadet, et stort badeland og innendørsbasseng ved Rosfjorden. Vi kan også anbefale å gå på tur i Skreli, som er det mest kjente turområdet med merkede turstier. Området passer perfekt for en løpetur i terrenget eller for familietur med barn i alle aldre. Du kan også kjøre med leiebil fra Lyngdal til øygruppa Sælør utenfor Korshamn, hvor du kan oppleve gammel bebyggelse og mye historie. Om du ønsker en større byopplevelse, er du kun en drøy times kjøretur fra Kristiansand, der du også finner Kristiansand lufthavn, Kjevik.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service