Bilutleie
Volda
Kollaps
Norge // Volda
Endre personlige detaljer

Leiebil i Volda: Sixt Bilutleie Online

Flere av Norges flotteste fjorder kan fritt utforskes med Sixt bilutleie i Volda. Stedet er et glimrende utgangspunkt for å få med seg Norges vakre fjordlandskap, og prisene våre er det vanskelig å finne maken til. Se vårt utvalg av kjøretøy og velg mellom sedaner og stasjonsvogner for allmenn bruk, minibusser for storfamilien eller premiumbiler for deg som vil ha noe ekstravagant. Sixt setter kundens sikkerhet i høysetet ved å inkludere forsikringer mot kollisjon og tyveri for alle modeller, og air condition blir alltid hyppig brukt.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Volda?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Volda og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. GPS kan skaffes for en billig penge så du enkelt finner frem, og ekstra sjåførtillatelse lar dere dele på kjøringen mens dere utforsker Norges Vestlandskyst. Sixt sørgee for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vinterdekk kommer også godt med dersom det er glatt på de kuperte veiene, og en av våre filialer finner du strategisk plassert på Volda flyplass (HOV).

Hva du kan få med deg med leiebil i Volda

Volda kan bli inngangsporten til noe av det vakreste Norge har å by på — herfra er det nemlig kjøreavstand til mange fjorder og fjellandskap. Geirangerfjorden regnes som et av verdens vakreste fjorder og ligger i rimelig kjøreavstand fra Volda, mens Norges største isbre Jostedalsbreen også enkelt kan besøkes. Mange høye fjell omringer Volda, og med eget kjøretøy kan du lett komme deg opp på fjellene og nyte betagende utsikt. Det er heller ikke langt til Ålesund som regnes for å ha kanskje landets vakreste beliggenhet. Mange dører åpner seg for deg med leiebil i Volda.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service