Bilutleie
Flekkefjord
Kollaps
Norge // Flekkefjord
Endre personlige detaljer

Leiebil i Flekkefjord: Sixt Bilutleie online

Det er enkelt å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Flekkefjord. Hvis du ankommer med tog på Flekkefjord stasjon, har vi en utleiestasjon i sentrum, slik at du kan ta utgangspunkt i tettstedet og oppleve alt Sørlandet har å by på med komforten fra ditt eget kjøretøy. Vi har et stort utvalg av bilmodeller innen flere bilkategorier og leiebiltjenester, slik at du ikke skal mangle noe, verken når det gjelder komfort eller kjøreglede.

 
 • Flekkefjord

  Sixt Bilutleie
  Trøngsla 3
  4405 Flekkefjord

  Ma.07:00 - 16:00
  Ti.07:00 - 18:00
  On. - Fr.07:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Flekkefjord: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Flekkefjord

Dersom du klikker over her, kan du lese mer om Sixt bilutleie i Flekkefjord og hvilke leiebiltjenester som tilbys i området i Sør-Norge. Du kan også bestille på nettet og beregne prisene for den perioden du trenger kjøretøyet. Vi i Sixt kan alltid garantere at du får en bil i den leiebilkategorien du har bestilt, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Flekkefjord med Sixt

Flekkefjord er et godt utgangspunkt for å oppleve alt hva de sørligste delene av Norge har å by på. Den desidert enkleste måten å komme seg rundt i området på, er å bestille en leiebil og kjøre fra sted til sted. Byen ligger nær E39, som er den mest brukte fartsåren når du skal besøke dette vakre stedet og omkringliggende byer og tettsteder. Når du har hentet kjøretøyet ditt på vårt utleiekontor, finner du mange severdigheter i korte avstander. Selve byen er kjent for sin flotte, hvite trehusbebyggelse som ligger langs kysten. Det er også mye flott natur i området rundt Flekkefjord. Det er korte avstander til kjente severdigheter på Sørlandet, som for eksempel Lindesnes fyr, som er Norges eldste fyr som ligger så langt sør som man kommer i landet. I tillegg er det enkelt å komme seg til for eksempel Sørlandsbadet i Lyngdal eller Dyreparken i Kristiansand dersom du bestiller en leiebil i Flekkefjord fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service