car image car image
Glomfjord Bilutleie
 
 

Hvorfor leie av Sixt?

 • 4,000+ utleiestasjoner i hele verden
 • Lavpris leiebil i Glomfjord
 • Bilutleie i Glomfjord og hele verden
 • Bilutleie i over 100 land
 • 180,000+ biler i vår flåte
 • 50,000+ premium utleiebiler
 • Femte største globale leiebil firmaet

Det er enkelt å bestille leiebil i Glomfjord fra Sixt bilutleie. Vi har en stasjon i Glomfjord sentrum som tilbyr et utvalg av kjøretøy i flere kategorier. Dersom du trenger en personbil, stasjonsvogn, 4x4, eller en varebil, så kan du finne det ved å bestille leiebilen din hos oss. Uansett om du er på forretningsreise, på ferie eller bor i området og har behov for en bil, kan du leie det kjøretøyet som passer deg best. Vi har både flotte luksusbiler og rimelige biler i økonomiklassen som er tilgjengelige for leie i området.

 
 • Glomfjord/Euro Hotel

  Sixt Bilutleie
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Glomfjord: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Glomfjord

Dersom du klikker over her, kan du lese mer om tilgjengelige bilkategorier og leiebiltjenester. Du kan også bestille leiebilen din på nettet ved å benytte deg av prisberegningen online. Der kan du også velge ekstratjenester som forsikringer eller tilbehør som barnesete og GPS for å gjøre leiebilen din komplett. Vi garanterer alltid at du får den bilkategorien du har bestilt, men vi kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell.

Kjøretur i Glomfjord med Sixt

Glomfjord er et lite tettsted i Nordland, like nord for Svartisen i Nord-Norge. Tettstedet er omringet av høye, bratte fjell, og den enkleste måten å komme seg rundt i området på er å benytte seg av en leiebil. Kystriksveien går gjennom Glomfjord, og den nærmeste byen og flyplassen er Bodø og Bodø lufthavn. Du kan kjøre i leiebil fra Glomfjord til Bodø dersom du ønsker å oppleve bylivet, mens Glomfjord er et vanlig startsted for aktive, friluftslivsinteresserte mennesker. Glomfjord alpinsenter er et av Nordlands største skianlegg, og er en fin destinasjon for slalåm- og snowboardkjørere. Det er også kort vei til Norges nest største isbre, nemlig Svartisen. Svært mange kjører til områdene rundt for å gå på brevandring eller på spennende turer. Brestua er en av de mest populære stedene for å spise og overnatte.