Bilutleie
Bergen
Kollaps
Norge // Bergen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Bergen : Sixt Bilutleie

Sixt tilbyr bilutleie fra tre stasjoner i Bergen. Sentrumskontoret ligger i Minde Allè eller du kan leie bil på Flesland flyplass og Nydalen/Åsane. SIXT Bilutleie Bergen tilbyr billig leiebil i forskjellige størrelser og merker, og har også stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere, samt varebiler og lastebiler. Leiebil i Bergen kan også bestilles på telefon og på internett, der du også finner våre oppdaterte tilbud.

 
 • Bergen lufthavn, Flesland

  Sixt Bilutleie
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Ulset/Åsane

  Sixt Bilutleie
  Liavegen 12
  5132 Nyborg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Åpningstider for bilutleie i Bergen sentrum er fra 08 - 16 på hverdager. Kommer du med fly er kontoret på Bergen lufthavn, Flesland åpent alle dager fra 07 - 24 og kontoret i Nydalen/Åsane er åpent alle ukedager fra 07.30 - 16.00. Bilen kan returneres døgnet rundt på samtlige stasjoner i Bergen.

Hva man kan se i Bergen med leiebil:

Bergen er Vestlandets hovedstad og er et utmerket utgangspunkt hvis du vil leie bil for å oppleve fjordene, som Norge er berømt for over hele verden. Det er bare en drøy times kjøring fra Bergen til de to største, Sognefjorden i nord og Hardangerfjorden i sør. Bergen er omgitt av fjell, men vil du oppleve høyfjellet er Hardangervidda bare et par timer og en ferjetur unna. Vestlandet er også full av sjarmerende småbyer, som Haugesund, Voss, Skudeneshavn og Ålesund, som alle kan nåes enkelt fra Bergen. Med leiebil i Bergen kan du selvsagt også utforske nærområdet og her kan vi anbefale Troldhaugen, som var komponisten Edvard Griegs hjem eller du kan kjøre til og ta taubanen til toppen av Ulriken, et av de sju mektige fjellene som omgir Bergen. Eller hva med en tur ut til kysten, både Askøy og Sotra er bare en kort kjøretur unna med leiebil fra Bergen.

Andre utleietjenester hos Sixt

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service