Bilutleie
Moss
Kollaps
Norge // Moss
Endre personlige detaljer

Elegante leiebiler i Moss hos SIXT

Gjennom SIXT sin moderne flåte av leiebiler er det enkelt å leie en bil i Moss som passer dine behov og ønsker. Du finner vårt kontor sentralt i Moss sentrum slik at du enkelt kan finne frem. Ved våre kontorer har vi elegante og flotte biler som sørger for en komfortabel og luksuriøs opplevelse. Du kan for eksempel velge en SUV til kjøring på landeveien og som vil ta deg opp bratte bakker om vinteren. Alternativt en stor sedan med god plass til golfbager eller bagasje. Valget er opp til deg.

 
 • Moss

  Sixt Bilutleie
  Ryggeveien 55
  1523 Moss

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

SIXT tilbud i Moss

Det er enkelt å utforske det rike tilbudet som du finner i Moss gjennom SIXT sitt store tilbud av leiebiler. Gjennom vår plattform er det enkelt å leie en bil i Moss som er skreddersydd for dine behov enten du ser etter en stor bil til familien eller en liten bybil. Hos SIXT jobber vi hardt med å finne den riktige leiebilen for dine behov enten du trenger noe for en dag eller flere uker. Du har mulighet til å legge til diverse utstyrspakker slik som navigasjon eller barnesete hvis du ønsker det.

Turer og severdigheter i området

Du finner en rekke spennende attraksjoner og tilbud i Moss noe som gjør denne byen til en utmerket destinasjon for kortere eller lengre besøk. Du kan legge turen til Galleri F15 som er et hyggelig og sjarmerende kunstgalleri i byen. Videre er det også gode muligheter for bading eller strandliv ved sjøbadet som ligger fint til sentralt i byen. Dette er perfekt for en dagstur med din leiebil.

Sommeren i Moss

Du finner en rekke fine dagsturer i Moss og området rundt når sommeren kommer. Det er enkelt å sette seg i leiebilen og ta turen til vakre Refsnes Gods som er et gammelt herskapshus og overnattingssted like utenfor byen. Her kan du se på de vakre sommerfargene fra den store hagen og uteplassen samt nyte et bedre måltid. Du kommer deg også enkelt til Torderød Gård som ligger kun en kort kjøretur unna med leiebil.

Vinteren i Moss

Moss er også et fint sted å besøke om vinteren med sin koselige gamleby og sentrale beliggenhet tett på Oslo. Moss om vinteren kan by på flere koselige dagsturer og du finner et lite julemarked i sentrum av byen for folk som ønsker å komme i julestemning. Det er ofte muligheter for julekonserter ved det lokale kulturhuset.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service