Bilutleie
Moss
Kollaps
Norge // Moss
Endre personlige detaljer

Leiebil i Moss: Sixt Bilutleie online

Når du vil ha rimelig leiebil i Moss, ta en tur innom Sixt Bilutleie i Varnaveien. Kontoret i Moss er lokalisert hos Ford-forhandleren Stamsaas, ikke langt fra sentrum. Kommer du til byen med tog er det enkelt å komme til oss, ta buss 413 til Varnaveien, stoppestedet er bare 10 meter fra kontoret (Stamsaas). Med bil er det enklest å ta E6 til avkjøringen Moss Syd, til høyre mot sentrum i første rundkjøring, så til venstre i neste rundkjøring og du er i Varnaveien. Rygge flyplass er også like i nærheten.

 
 • Moss

  Sixt Bilutleie
  Varnaveien 30
  1523 Moss

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie hos Sixt i Moss

Lokalkontoret er åpent mandag til fredag fra klokken 09.00 til 17.00 og lørdager fra klokken 10.00 til 14.00. Leiebilen kan returneres døgnet rundt ved vår stasjon. Når du vil ha bilutleie i Moss tilbyr vi rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og klasser, både personbiler og stasjonsvogner. Sixt Bilutleie har 80 utleiestasjoner i Norge og globalt har Sixt 4500 utleiestasjoner.

Dette kan du gjøre med leiebil i Moss

Leiebil i Moss gir deg muligheten til å utforske mer av nærområdet. Jeløy er den lokale perlen med strender og fin natur, i tillegg til kjente gallerier og cafèer. Det er også bare en kort reise til andre byer, som f.eks. Son, 20 minutter unna. Ved å leie bil kan du også besøke Fredrikstad, med den helt spesielle Gamlebyen og Halden, med den berømte Fredriksten festning. Begge er under en times kjøring unna på flotte veier.

Moss er også et godt utgangspunkt for å besøke Vestfold, med en kort ferjetur. Derfra er det 30 minutter til Norges eldste by, Tønsberg. Hvis du vil utforske Norge kommer du langt med bilutleie fra Moss. Oslo er så nærme at mange pendler mellom de to byene. Tar du ferjen over Oslofjorden er det kort vei til fjellet, og Kongsberg og Numedal er bare en times kjøring. Der kan også kjøre sørover, og etter hvert vil du komme til noen av de idylliske sørlandsbyene. Eller du kan leie bil og dra på en såkalt harry-tur til Sverige, Svinesund er bare en drøy time unna Moss.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service