Bilutleie
Mosjøen
Kollaps
Norge // Mosjøen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Mosjøen: Sixt Bilutleie online

Mosjøen ligger så midt i det langstrakte Norge som du kan komme, og stedet er et godt startpunkt for å se Helgelandskysten som tiltrekker seg mange skuelystne hvert år. Med leiebil fra Mosjøen kan du utforske områdets mange turmuligheter, ettersom dette er et svært fjellrikt område. En rask kjøretur vestover fra Mosjøen ligger Sandnessjøen og fjellformasjonen De Syv Søstre, som byr på mange opplevelser. Hos Sixt bilutleie i Mosjøen kan du velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, økonomibiler til rimelige priser, 4x4 for kupert terreng, premiumbiler for ekstra kjørekomfort eller minibusser så det ikke blir plassmangel.

 
 • Mosjøen lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Mosjøen?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Mosjøen lufthavn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir alle våre kunder flere forsikringer inkludert i leiebilavtalen, slik at du slipper uønskede utgifter, og air condition blir alltid hyppig brukt av våre kunder. Tilleggsgoder som ekstra sjåfør og navigasjonssystem for enklere fremkommelighet, er alltid lett å skaffe seg når du foretar bestillingen din over nettet eller telefon. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Mosjøen

Nordland er Norges nest største fylke og er full av vakker natur som du kan oppleve med leiebil fra Mosjøen. Mot øst ligger den store innsjøen Røssvatn som byr på mange oppdagelsesturer og fiskemuligheter, og derfra har du også flott utsyn mot Okstindane, som er det høyeste fjellmassivet i Nord-Norge. Mosjøen er en by av beskjeden størrelse, og befolkningen her har en tilbakelent livsstil som du kan oppleve på en koselig kafé eller et spisested i sentrum. Sixt bilutleie i Mosjøen ønsker deg en trygg og spennende leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service