Bilutleie
Narvik
Kollaps
Norge // Narvik
Endre personlige detaljer

Leiebil Narvik: Sixt Bilutleie online

Enten du reiser med tog eller fly, kan du komme deg enkelt fram i regionen med en leiebil i Narvik. Sixt bilutleie tilbyr en rekke bilmodeller i flere prisklasser, hvor du kan velge mellom alt fra 4x4 og varebiler, til minibusser og stasjonsvogner. For firmaer har vi gode leieavtaler for forretningsreisende, og vi har gode løsninger hvis du trenger en reservebil når din egen er på verksted eller vil kjøre en dagstur for å bli kjent i området. Alle våre bilmodeller byttes ut hver sjette måned, slik at du alltid har en fullforsikret leiebil med høy standard og fri kjørelengde.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes

  Sixt Bilutleie
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Narvik Ankenesstrand

  Sixt Bilutleie
  Ankenesveien 148
  8520 Narvik

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebil i Narvik

For å få vite mer om hva vi kan tilby av leiebiler i Narvik i Norge, kan du holde musepekeren over bildene våre. Ved å bruke vår nettbaserte bestillingsfunksjon for å forhåndsbestille bilmodellen du ønsker på stedet før avreise, vil du kunne sjekke tilgjengeligheten og be om tilleggstjenester som GPS eller barneseter. Du sparer penger og tid, ettersom bilen allerede står klar for deg ved ankomst på et av våre utleiekontorer, som for eksempel ved Narvik lufthavn Framnes eller på Narvik stasjon.

Opplev Nord-Norge med Sixt

Narvik er den tredje største byen og kommunen i fylket Nordland i Nord-Norge, og ettersom byen er et distribusjonssentrum for mange handelsvarer via tog og båt, er dette en viktig forretningsarena. Enten du er forretningsreisende eller turist, er dette en flott destinasjon dersom du vil oppleve fantastisk natur. Det kulturelle og historiske tilbudet er også stort, og ved å leie en bil fra Sixt bilutleie i Narvik, står du fritt til å få med deg så mange opplevelser som mulig underveis. Få med deg verdens nordligste dyrepark, Polar Park, eller bli med på nordlysjakt i Beisfjordfjellene. Narvik er også et yndet reisemål for fjellklatrere, og dersom du er interessert i krigshistorie, bør du avlegge et besøk på krigsmuseet eller kjøre innom monumentene på Krigshistorisk Landskap, som ligger mellom Narvik og Bardufoss.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service