Bilutleie
Alta
Kollaps
Norge // Alta
Endre personlige detaljer

Leiebil i Alta: Sixt Bilutleie

Vurderer du å leie bil under ditt opphold i Alta? Sixt Bilutleie Alta gjør det lett for deg å velge leiebil i Alta! Vi har gode tilbud på vårt brede utvalg av biler. Hos oss finner du bilen som passer ditt behov, enten du ønsker en romslig familiebil, praktisk varebil eller koselig feriebil. Enten du ønsker en liten bil eller SUV, så finner du det hos oss!

 
 • Alta lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  Ma. - Fr.06:00 - 23:00
  Sø.08:30 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Alta Aronnes

  Sixt Bilutleie
  Skiferveien 2
  9513 Alta

  Ma. - To.08:00 - 21:00
  Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie hos Sixt i Alta

Hos Sixt bilutleie i Alta kan vi tilby deg gunstig forsikring og muligheter for å legge til ekstra sjåfører om du ønsker det. Fri kjørelengde er selvsagt alltid et alternativ! Vi tilbyr også muligheter for "fly og kjør" pakkebestillinger. Du kan hente ut din Leiebil i Alta ved flere hentesteder. Ankommer du med fly, kan du enkelt hente ut din leiebil ved Alta flyplass. Her er det åpent mellom 07.30 og 23.00 fra mandag til torsdag, og mellom 07.30 og 19.00 på fredager. Du kan også leie bil i Alta sentrum. Her er det åpent mellom 08.00 og 16.00 fra mandag til fredag. Begge steder har selvsagt 24 timer returservice!

Benytt din leiebil til å oppleve Nord-Norge på sitt beste!

Alta, som ligger 69 grader nord, gir med sin beliggenhet langt over Polarsirkelen gode muligheter til å oppleve det spektakulære nordlyset. Dersom du forhører deg med lokale kjentfolk, vil du finne ut av hvilke plasser som optimaliserer dine sjanser for å se nordlyset. Med din leiebil er det enkelt å oppsøke disse plassene. Det er ikke garantert at du vil se nordlyset, men om du ser det kan vi garantere at du vil bli bergtatt av dets majestetiske fremtoning!

Byen promoterer seg selv som Nordlysbyen, og kulturtilbudet er preget av naturfenomenet. Nordlyskatedralen er en spektakulær kirkebygning du ikke vil finne maken til andre steder. Et annet sted vel verdt et besøk er Rock of Art Alta. Her får du et innblikk i kultur fra gamle tider, med et spesielt fokus på helleristningskunsten. Et besøk i Nord-Norge betyr store geografiske avstander. Leiebil fra Sixt gir deg muligheten til å forsere disse avstandene raskt og enktelt! Book leiebil nå!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service