Bilutleie
Floroe
Kollaps
Norge // Floroe
Endre personlige detaljer

Leiebil Floroe: Sixt Bilutleie online

Florø er en herlig liten by som ligger helt vest i Norge. Den aller beste måten å oppleve byen og de fantastiske naturområdene rundt på, er å bestille leiebil i Florø fra Sixt. Du kan hente leiebilen din på en av Sixt sine stasjoner ved Florø flyplass, Førde lufthavn, Sandane flyplass eller i Førde. Når du bestiller leiebil i Florø kan du velge mellom en rekke ulike bilkategorier slik at leiebilen møter dine behov. Uansett om du ønsker en personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller en varebil, så er det tilgjengelig hos Sixt bilutleie i Florø.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Florø

Ved å klikke på linkene ovenfor kan du lese mer om hvilke leiebilkategorier og stasjoner for bilutleie i Florø som er tilgjengelige for deg. Vi i Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du selv ønsker, men vi kan dessverre ikke garantere deg en bestemt bilmodell. Her på siden kan du også klikke deg videre for å beregne priser på bilen og bestille leiebil. Da kan du også velge å legge til ekstratjenester som bilsete, GPS, ubegrenset kjørelengde eller ekstra forsikring. Du kan både være trygg og komfortabel når du bestiller leiebil fra Sixt.

Kjøretur i Florø og omegn med Sixt

Du kan oppleve Vestlandet på sitt beste når du bestiller leiebil i Florø. Uansett om du reiser til den vestligste byen i Norge på forretningsreise eller familieferie, blir turen mye mer komfortabel med en egen leiebil som er tilpasset dine behov. Du kan oppleve den lille byen Florø og ta inn den gode stemningen som byen er kjent for. Du kan også kjøre leiebil fra Florø til områdene rundt i fylket. Sogn og Fjordane er kjent for sin vakre natur med høye fjell og spennende fjorder. Det gjelder ikke minst Sognefjorden, som er Norges dypeste og lengste fjord. Med leiebilen kan du kjøre langs fjorden og oppleve det varierende landskapet fra ytterst til innerst i fjorden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service