Bilutleie
Lakselv
Kollaps
Norge // Lakselv
Endre personlige detaljer

Leiebil Lakselv: Sixt Bilutleie online

Det er svært enkelt å finne Sixt bilutleie i Lakselv. Det er en utleiestasjon ved Lakselv lufthavn, Banak, som tilbyr et stort utvalg kjøretøy innen en rekke kategorier, for eksempel personbiler, stasjonsvogner, 4x4 og varebiler. Dersom du skal imponere kunder på forretningsreise, kan du få en luksus-personbil i Lakselv. Hvis du skal på familieferie i Finnmark, kan du bestille en økonomi-stasjonsvogn hos oss.-

 
 • Lakselv lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Banak
  9700 Lakselv

  Ma. - Fr.08:30 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

 • Lakselv

  Sixt Bilutleie
  Banakveien
  9700 Lakselv

  Ma. - Fr.08:30 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Lakselv: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Lakselv

Du kan se over her for å få alle detaljene du behøver om leiebil fra Sixt bilutleie i Lakselv. Du finner åpningstider og hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, og du kan beregne priser og velge mellom en rekke tilleggstjenester. Du kan bestille med en ekstra sjåfør, ubegrenset antall kilometer, innebygget GPS, og mye mer. Husk at vi ikke kan garantere at du får en bestemt bilmodell, men vi kan alltid garantere at bilkategorien du velger, er tilgjengelig.

Kjøretur i Lakselv med Sixt

Det er helt perfekt å benytte leiebil i Lakselv for å oppleve tettstedet, Finnmark og Nord-Norge. Med flyplassen som utgangspunkt kan du kjøre rundt i området og få med deg akkurat det du ønsker av attraksjoner. Her kan du få med deg Midnattsrocken hvert år i juli, en internasjonal musikkfestival. Men det Lakselv er mest kjent for i resten av Norge og internasjonalt, er friluftslivet. Ved å kjøre leiebil fra flyplassen kan du blant annet finne de beste fiskestedene i Lakselva og fiske opp storvokst laks. Dersom du liker bedre å fiske i vann, så finnes det mange fiskevann i området. Rundt Lakselv er det også en rekke nydelige turområder. Dersom du har god tid, kan du kjøre leiebilen til andre spennende steder i Finnmark, som for eksempel Kautokeino, Karasjok, Alta og Hammerfest.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service