Bilutleie
Fredrikstad
Kollaps
Norge // Fredrikstad
Endre personlige detaljer

Leiebil i Fredrikstad: Sixt Bilutleie online

Sixt Bilutleie er stedet for leiebil i Fredrikstad og omegn. Du finner kontoret nær sentrum, i Onsøyveien 22. Du kan leie bil fra mandag til fredag fra klokken 09.00 til 17.00, på torsdager er kontoret åpent helt til klokken 19.00. Det er mulig å returnere leiebilen når som helst på døgnet. Fredrikstad er Østfolds største by og ligger en time unna Oslo, med hyppige buss og togforbindelser både til hovedstaden og til Moss lufthavn Rygge.

 
 • Fredrikstad sentrum

  Sixt Bilutleie
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Om Sixt Bilutleie i Fredrikstad

Bilutleie i Fredrikstad får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i flere størrelser, og du kan velge mellom personbiler og stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere, og også varebiler og lastebiler. Fredrikstad er et av 80 utleiestasjoner som Sixt Bilutleie har i Norge, fra Kirkenes til Kristiansand. Du finner oss selvsagt i alle de store byene. Totalt har Sixt 4500 utleiestasjoner internasjonalt og er til stede på de fleste kjente turistmål.

Dette kan du gjøre med leiebil i Fredrikstad

leiebil i Fredrikstad er et fint utgangspunkt for en kjøretur i nærområdet eller en lengre tur til f.eks Sverige. I Fredrikstad bør du ikke gå glipp av Gamlebyen, som er helt unik i Norge, med en bymur som omgir denne trivelige gamle bydelen. Ta også en tur ut i skjærgården, der øya Hvaler er en favoritt blant mange.

Ved å leie bil kan du også besøke noen av de andre byene i Østfold, som Sarpsborg, Moss og Halden. Sistnevnte er kjent for Fredriksten festning, som i de siste årene er brukt som bakgrunn for det populære TV2-programmet Allsang på Grensen. Fredrikstad ligger i grei kjøreavstand både til Oslo og til flere svenske byer, som Göteborg. Svinesund er en halv time unna med bil og det er mange som tar turen over grensen for å fylle handlekurven med billige varer.

Hvis du vil heller vil holde deg i landet kommer du langt med bilutleie fra Fredrikstad. Oslo er lett tilgjengelig på en ny motorvei, og er bare en time unna. Du kan også ta Bastø-ferja fra Moss over til Vestfold og besøke Norges eldste by, Tønsberg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service