car image car image
Båtsfjord Bilutleie
 
 

Hvorfor leie av Sixt?

 • 4,000+ utleiestasjoner i hele verden
 • Lavpris leiebil i Båtsfjord
 • Bilutleie i Båtsfjord og hele verden
 • Bilutleie i over 100 land
 • 180,000+ biler i vår flåte
 • 50,000+ premium utleiebiler
 • Femte største globale leiebil firmaet

Sixt tilbyr bilutleie i Båtsfjord til alle som vil oppleve alt Finnmark og Nord-Norge har å by på. Du kan selv velge hvilken bilkategori du ønsker, uansett om du er på jakt etter en stasjonsvogn i økonomiklassen, en luksus-bil, en 4x4 SUV eller en varebil. Uansett om du er i Båtsfjord på forretningsreise, på ferie eller er fastboende og trenger en ekstra bil, kan du finne akkurat det du ønsker i det store utvalget av kjøretøy hos Sixt bilutleie i Båtsfjord.

 
 • Båtsfjord Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Båtsfjord: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Båtsfjord

Les mer om bilkategoriene og leiebiltjenestene vi har tilgjengelige ved utleiestasjonen over her. Du kan velge om du ønsker en personbil eller en varebil, og når du ønsker å leie bilen. Når du klikker deg videre, får du en prisberegning og har mulighet til å velge ekstratjenester, som for eksempel barnesete i bilen. Vi kan alltid garantere at den bilkategorien du ønsker er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Båtsfjord med Sixt

Den enkleste måten å komme seg til denne flotte kommunen i Nord-Norge er å kjøre via Ishavsveien. Da er det svært nyttig med en leiebil dersom du ønsker å utforske de vakre omgivelsene. Du kan også fly til Båtsfjord lufthavn med Widerøe, eller ta Hurtigruten som er innom to ganger om dagen. Når du har hentet din leiebil i Båtsfjord, er det mange severdigheter du kan oppleve. Den aller største attraksjonen er de fraflyttede fiskeværene som har blitt gjort til turistattraksjoner. Du kan blant annet besøke Hamna på Veidnesodden eller Nordfjord i Syltefjorden, som begge er mulig å komme seg til med en leiebil fra Sixt. Der finner du overnattingsmuligheter og restauranter med en autentisk nordnorsk atmosfære. Naturen i Finnmark er også velkjent for sin særegenhet. I Båtsfjord er det flere tusen ringformede formasjoner i landskapet som ble dannet av isen, og som virkelig er en opplevelse for alle som er interessert i geologi.