Bilutleie
Båtsfjord
Kollaps
Norge // Båtsfjord
Endre personlige detaljer

Leiebil Båtsfjord: Sixt Bilutleie online

Sixt tilbyr bilutleie i Båtsfjord til alle som vil oppleve alt Finnmark og Nord-Norge har å by på. Du kan selv velge hvilken bilkategori du ønsker, uansett om du er på jakt etter en stasjonsvogn i økonomiklassen, en luksus-bil, en 4x4 SUV eller en varebil. Uansett om du er i Båtsfjord på forretningsreise, på ferie eller er fastboende og trenger en ekstra bil, kan du finne akkurat det du ønsker i det store utvalget av kjøretøy hos Sixt bilutleie i Båtsfjord.

 
 • Båtsfjord Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Båtsfjord: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Båtsfjord

Les mer om bilkategoriene og leiebiltjenestene vi har tilgjengelige ved utleiestasjonen over her. Du kan velge om du ønsker en personbil eller en varebil, og når du ønsker å leie bilen. Når du klikker deg videre, får du en prisberegning og har mulighet til å velge ekstratjenester, som for eksempel barnesete i bilen. Vi kan alltid garantere at den bilkategorien du ønsker er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Båtsfjord med Sixt

Den enkleste måten å komme seg til denne flotte kommunen i Nord-Norge er å kjøre via Ishavsveien. Da er det svært nyttig med en leiebil dersom du ønsker å utforske de vakre omgivelsene. Du kan også fly til Båtsfjord lufthavn med Widerøe, eller ta Hurtigruten som er innom to ganger om dagen. Når du har hentet din leiebil i Båtsfjord, er det mange severdigheter du kan oppleve. Den aller største attraksjonen er de fraflyttede fiskeværene som har blitt gjort til turistattraksjoner. Du kan blant annet besøke Hamna på Veidnesodden eller Nordfjord i Syltefjorden, som begge er mulig å komme seg til med en leiebil fra Sixt. Der finner du overnattingsmuligheter og restauranter med en autentisk nordnorsk atmosfære. Naturen i Finnmark er også velkjent for sin særegenhet. I Båtsfjord er det flere tusen ringformede formasjoner i landskapet som ble dannet av isen, og som virkelig er en opplevelse for alle som er interessert i geologi.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service