Bilutleie
Bodø Flyplass
Kollaps
Norge // Bodø // Bodø lufthavn
Endre personlige detaljer

Leiebil Bodø lufthavn: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Olav V gate
  8004 Bodø NO +47-75540100
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BOO
Åpningstider
Ma. - Fr.07:00 - 24:00
Lø.09:00 - 17:30
Sø.09:00 - 24:00
Helligdag09:00 - 24:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Sixt bilutleie på Bodø lufthavn

Sixt leiebil på Bodø lufthavn tilbyr leiebiltjenester som dekker alle dine behov når du trenger transport i Bodøregionen. Vi har leiebiler i mange bilkategorier, der du selv velger om du ønsker en bil i klassen økonomi, en 4x4, en vare- eller lastebil eller en minibuss. Bestill gjerne leiebilen din før du ankommer flyplassen i Bodø, og du kan be om tilleggstjenester som GPS, fri kjørelengde og ekstra forsikring, eller til og med barnesete dersom dette er aktuelt.

Hvordan leie bil på Bodø lufthavn

Norges sjette største flyplass, Bodø lufthavn, ligger på Hernes ytterst på Bodøhalvøya. Bodø sentrum ligger bare halvannen kilometer fra flyplassen, en kjøretur som er raskt unnagjort når du leier en bil fra Sixt bilutleie på Bodø lufthavn BOO. Ved ankomst på flyplassen, følger du skiltene til vårt utleiekontor for å hente bilen du har bestilt, og du kan levere bilen etter avtale hele døgnet.

Hva du kan gjøre med en leiebil fra Bodø lufthavn

Når du befinner deg i Nordland kommune, har du en rekke severdigheter og attraksjoner som kan være aktuelle å besøke når du henter en leiebil på Bodø lufthavn. Med flyplassen som utreisepunkt, har du fantastiske naturopplevelser foran deg, kombinert med kystkultur langs Nordlandskysten, og mulighetene for dykking, fiske eller gode restaurantopplevelser med tradisjonsrik mat er definitivt til stede. I vinterhalvåret kan du oppleve nordlyset, og i sommerhalvåret er midnattssolen en attraksjon i seg selv. Når du først har muligheten, bør du også ta turen langs den såkalte kulturveien, Riksvei 812, der veien strekker seg fra Saltdal via Misvær til Saltstraumen. Kjøreturen går gjennom trange daler, over fjellet, og langs kysten med storslåtte naturopplevelser, og ender ved Saltstraumen, som er verdens sterkeste malstrøm. Vil du reise tilbake i tid, er Kjerringøy verdt et besøk, der kystkulturmiljøet i området er autentisk ivaretatt og gir deg følelsen av å befinne deg i en roman fra tidligere tider.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.07:00 - 24:00
Lø.09:00 - 17:30
Sø.09:00 - 24:00
Helligdag09:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Bodø Flyplass BOO Olav V gate 8004 Bodø 67.269167, 14.365278 +47-75540100

Sixtstasjon Bodø Flyplass BOO

Olav V gate
8004 Bodø
 
Telefon +47-75540100

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

Kontoret ligger rett til venstre når man kommer inn i terminalbygget på Bodø lufthavn. Ankommer man med fly ser man oss fra bagasjebåndene, like ved utgangsdøren.


Med bil:

Ved ankomst Bodø lufthavn med egen bil, er det parkering for private biler rett i forkant av lufthavnen. Følg Olav V gate i retning Langstranda, ta til venstre ved innkjøring til lufthavnen.


Offentlig transport:

Både busslinje 1 og 4 stopper like utenfor Bodø lufthavn.


SIXT parkering:

Når du forlater Bodø lufthavn finner man parkeringen vår ca. 100 meter til venstre. Når du har hentet bilen, kjører du mot venstre (forbi flytårnet) for å finne utkjøringen til Olav V gate. 


Retur av bil:

Ved innkjøring til Bodø lufthavn kjører man til høyre, leiebilparkering er skiltet, det samme er våre parkeringsplasser. Nøkkel leveres i skranke eller i nøkkeldrop som er ved skranken om den ikke er bemannet. Skranken ligger rett innenfor hovedinngangen på Bodø lufthavn. 


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.

Retur etter stengetid mulig.

Ved innkjøring til Bodø lufthavn kjører man til høyre, leiebilparkering er skiltet, det samme er våre parkeringsplasser. Nøkkel leveres i skranke eller i nøkkeldrop som er ved skranken om den ikke er bemannet. Skranken ligger rett innenfor hovedinngangen på Bodø lufthavn. 

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service