Bilutleie
Sandnes
Kollaps
Norge // Sandnes
Endre personlige detaljer

Leiebil i Sandnes - Sixt Bilutleie online

Når du befinner deg i Rogaland, finnes det mange fordeler ved å benytte seg av en leiebil i Sandnes fra Sixt bilutleie. Våre bilmodeller spenner fra gode luksusbiler for forretningsreisende, til stasjonsvogner, varebiler og minibusser for privatpersoner som vil reise på dagsturer eller som trenger en god leiebil for en dag eller flere. Med fullforsikring og ubegrenset kjørelengde får du en trygg og rimelig transportmulighet på egne betingelser, og du kan bestille tilleggsutstyr som GPS og barneseter, eller en bil med spesielt god plass til bagasje.

 
 • Sandnes

  Sixt Bilutleie
  Sjoveien 4
  4315 Sandnes

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Sandnes

Hold musepekeren over bildene for å få mer informasjon om Sixt bilutleie i Sandnes. Hvis du ønsker å bestille en leiebil, kan du enkelt benytte vår online bestillingsfunksjon. Her kan du søke etter tilgjengelige bilmodeller og bestille tilleggstjenester før avreise. Leiebilen du har bestilt, kan hentes på vårt kontor i sentrum eller på Stavanger lufthavn Sola, som ligger cirka 20 minutter fra Sandnes med bil. Ved å forhåndsbestille på Internett, vil du få gode priser og spare tid ved ankomst.

Opplevelser med bilutleie i Sandnes

Sandnes er en spennende by og kommune i Rogaland fylke i Norge. Byen er bare litt over 150 år gammel, og er for eksempel kjent som jordbrukskommune, for pottemakerkunsten og for DBS sin produksjon av sykler. Om du ønsker å oppleve byens historie, bør du få med deg kulturopplevelser som har noe av dette som tema. Innen forholdsvis korte avstander kan du få med deg svært mange og varierte opplevelser med leiebil i Sandnes. I tillegg til vakker vestlandsnatur rett utenfor bilvinduet, vil du også kunne besøke kjente og mindre kjente attraksjoner og severdigheter innen natur, håndverk og teknologi. Legg for eksempel turen innom Vitenmuseet, der du kan se utstillinger om naturvitenskap og teknologi. Er du skiinteressert? Da kan du reise til Sandnes under Blinkfestivalen, når verdenseliten innen skisporten samles i byen. Hvis du reiser med barn, kan dere legge kjøreturen til Soma gård. Dette er en av Norges største besøksgårder med aktiviteter for barn i alle aldre.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service