Bilutleie
Lakselv Flyplass
Kollaps
Norge // Lakselv // Lakselv lufthavn
Endre personlige detaljer

Leiebil Lakselv lufthavn, Banak: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Banak
  9700 Lakselv NO +47-81522466
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: LKL
Åpningstider
Ma. - Fr.08:30 - 16:00
 
 

Sixt bilutleie på Lakselv lufthavn Banak

På Lakselv lufthavn Banak er Sixt bilutleie representert med leiebiltjenester som dekker ditt transportbehov når du befinner deg på en av landets nordligste flyplasser. Vi har flere ulike bilmodeller i kategorien økonomi, som for eksempel personbiler og stasjonsvogner. Ved bestilling kan du også velge tilleggstjenester som GPS, barneseter og fri kjørelengde, og du får en trygg leiebilavtale med egen forsikring når du leier bil hos oss.

Dra nytte av bilutleie på Lakselv lufthavn Banak

Lakselv lufthavn Banak, også kalt North Cape Airport, er plassert cirka 2,5 kilometer fra Lakselv sentrum, og er altså bare en rask fem minutters kjøretur unna dette vakre tettstedet i Porsanger kommune i Finnmark nord i Norge. Sixt bilutleie har utleiekontor på Lakselv lufthavn LKL, og det er enkelt å finne kontoret vårt når du lander. Når du har forhåndsbestilt leiebil fra Lakselv lufthavn Banak, står kjøretøyet ditt klart til henting hos oss når du lander.

Hva du kan gjøre med en leiebil fra Lakselv lufthavn Banak

Lakselv ligger innerst i Porsangerfjorden, og byr på vakre naturopplevelser. Tettstedet har sterke samiske tradisjoner, og om du vil få med deg litt av det kulturelle tilbudet, bør du kjøre en tur til Børselv, som ligger cirka 37 km nordøst for Lakselv. Her ligger Kvensk institutt, tidligere kalt Kvænstunet. Rett nord ligger også Rappafossen, som er lett tilgjengelig omtrent 500 meter fra parkeringsplassen. Herfra har du en flott utsikt over tettstedet og fjorden. Som navnet på stedet kanskje tilsier, er det også flotte muligheter for laksefiske her. I tillegg har du en rekke vintersportsaktiviteter og friluftstilbud i området, blant annet hundekjøring og havfiske via Skoganvarre Villmark. Med en leiebil fra Lakselv lufthavn Banak, har du også mulighet til å oppsøke de beste fiskeplassene og få med deg den vakre naturen mens du kjører i området. Om du har lyst på en lengre kjøretur, er det faktisk fint mulig å ta turen til Nordkapp, som ligger bare cirka 2,5 timers biltur unna.Finn ut hva våre kunder sier om oss!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:30 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Lakselv Flyplass LKL Banak 9700 Lakselv 70.051343, 24.971874 +47-81522466

Sixtstasjon Lakselv Flyplass LKL

Banak
9700 Lakselv
 
Telefon +47-81522466

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service