Bilutleie
Stavanger Sola Flyplass
Kollaps
Norge // Stavanger // Stavanger Lufthavn, Sola
Endre personlige detaljer

Leiebil Stavanger lufthavn, Sola: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Flyplassveien 1
  4055 Stavanger Lufthavn NO +47-94837007
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SVG
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Sixt bilutleie på Stavanger lufthavn Sola

Sixt bilutleie på Stavanger lufthavn Sola tilbyr leiebiltjenester med mange muligheter når du befinner deg i Rogaland. Vi har en rekke bilmodeller i flere bilkategorier for å dekke ulike transportbehov, og kan nevne kjøretøy i klassen økonomi, varebil, lastebil og 4x4. Forhør deg gjerne om vi kan dekke spesielle ønsker, som minibuss eller luksusbil med egen sjåfør. Du kan også bestille ekstratjenester som barneseter, GPS eller ekstra forsikring når du leier bilen din hos oss.

Gå for en leiebil fra Stavanger lufthavn Sola

Stavanger lufthavn Sola er beliggende omtrent 14 kilometer fra Stavanger sentrum, og kjøreturen tar 20 til 30 minutter, litt avhengig av tid på døgnet og eventuell rushtrafikk. Du kan gjerne bestille leiebilen via våre nettsider før du reiser, og når du ankommer Sola flyplass SVG, finner du enkelt Sixt bilutleies kontor ved å følge de oransje skiltene. Ved forhåndsbestilt bilkategori vil kjøretøyet ditt stå klart til henting når du lander på flyplassen.

Hva du kan gjøre med leiebil fra Stavanger lufthavn Sola

Stavanger, også kalt oljehovedstaden, ligger vakkert til i Rogaland fylke, beliggende ut mot Nordsjøen, sørvest i Norge. Med en egen leiebil fra Stavanger lufthavn Sola har du en rekke fordeler når du befinner deg på Vestlandet, og både når det gjelder framkommelighet og anledningen til å oppleve Stavangerregionen vil du ha mange og spennende muligheter. Du bør ikke gå glipp av Preikestolen, som ligger bare halvannen times kjøretur unna flyplassen, via E39 og riksvei 13. Og Kjeragbolten er ikke et mindre attraktivt mål hvis du ønsker storslåtte opplevelser. Rogaland fylke byr på vakker natur, men også kulturelle opplevelser, og Stavanger er også en by som definitivt egner seg for shopping og urbane opplevelser. Vil du få med deg en bit av byens historie, bør du avlegge Norsk Oljemuseum og Vitenfabrikken et besøk, og Sølvberget, Stavanger kulturhus, har en rekke oppsettinger og kulturtilbud som kan være verdt å få med seg mens man befinner seg i byen.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Stavanger Sola Flyplass SVG Flyplassveien 1 4055 Stavanger Lufthavn 58.888603, 5.630311 +47-94837007

Sixtstasjon Stavanger Sola Flyplass SVG

Flyplassveien 1
4055 Stavanger Lufthavn
 
Telefon +47-94837007

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

SIXTkontoret ligger i leiebilområdet på parkeringsområdet P10 på flyplassen. Vennligst forlat flyplassen gjennom hovedutgangen og gå til høyre til busstopp 7. En gratis shuttlebus kjører deg til riktig sted, bussen stopper rett utenfor SIXTkontoret. Du kan kontakte +47-94837007 for mer informasjon om rutetider for bussen.


Med bil:

Kjørende fra Stavanger og Sandnes: Forlat E39 der du kan bytte til fylkesvei 509. Bruk høyre fil for å følge veien til flyplassen. Derfra kan du følge skiltingen til bilutleie.


Offentlig transport:

Bus linje 42 kjører rett til flyplassen.


SIXT parkering:

Du finner din SIXTbil på parkeringsområdet P10 som ligger rett utenfor SIXTkontoret.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.

Retur etter stengetid mulig.

Vennligst parker bilen på en av parkeringsplassene som er merket med Sixt på P10. Bilnøkkel leveres i nøkkelboksen som befinner seg ved siden av hovedinngangen til den grønne bygningen. Hvis bilen ble hentet via Fast track, skal bilen returneres på parkeringsområdet P1.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service