Bilutleie
Heimdal
Kollaps
Norge // Heimdal
Endre personlige detaljer

Leiebil i Heimdal: Sixt Bilutleie

Heimdal er en bydel og et tettsted sentralt i Trondheim i Midt-Norge. Du kan enkelt finne en leiebil fra Sixt bilutleie her. Du kan velge mellom et stort utvalg av bilkategorier når du bestiller ditt kjøretøy, blant annet kategoriene personbil, stasjonsvogn, 4x4 og stor varebil. Du finner en bil som passer til ditt formål, uansett årsak til at du trenger fleksibel transport mens du befinner deg i området.

 
 • Trondheim lufthavn, Værnes

  Sixt Bilutleie
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Trondheim sentrum

  Sixt Bilutleie
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Heimdal: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Heimdal

Du finner mer informasjon om tilgjengelige leiebiltjenester og bilkategorier over her. Du kan også se adressen til utleiestasjonen, åpningstider og hvilke kategorier som er tilgjengelige som leiebil hos Sixt i Heimdal. Vi kan alltid garantere at kategorien du velger, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell. Du kan også beregne priser og bestille ekstratjenester som forsikring, barneseter eller egen sjåfør.

Kjøretur i Heimdal med Sixt

Heimdal er et tettsted og en bydel i Trondheim som fungerer som et avlastningssentrum for selve Midtbyen. Du kan enkelt komme deg til Heimdal og Trondheim fra alle de store byene i Norge med fly til Trondheim lufthavn, Værnes. Likevel er den enkleste måten å komme seg rundt i byen på at du bestiller en egen leiebil. Da kan du kjøre rundt i området og oppleve alt hva både Heimdal og Trondheim og nærliggende områder i Sør-Trøndelag har å by på. Du kan se blant annet Nidarosdomen, Bryggene, Bakklandet og Erkebispegården. Naturen er også vakker kystnatur for alle som er interessert i friluftsliv. Ved å benytte deg av Sixt bilutleie i Heimdal kan du kjøre dit du ønsker og benytte deg av naturen. Du kan også enkelt kjøre til nærliggende steder som Orkanger, Melhus, Røros og Kyrksæterøra, som alle er tettsteder med flott natur og spennende opplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service