Beregn priser

Leie en minibuss hos Sixt

På flere av Sixt sine stasjoner i Norge kan du leie romslige minibusser til overkommelige priser. Enten du har bruk for ekstra plass for passasjerer eller bagasje, eller kun ønsker litt større benplass, kan du velge modeller fra vår topp moderne bilpark. Vi tilbyr blant annet rimelig utleie av minibusser fra anerkjente, amerikanskeide Ford som er en av markedets ledende leverandører i ulike størrelser.

7 seter: Ford S-Max

Ford S-Max
Acriss Code: SVMR
Seter7
Bag2
Kofferter1
GirkasseManuell
Minimum alder 19 år

9 seter: Ford Tourneo

Ford Tourneo
Acriss Code: FVMR
Seter9
Bag3
Kofferter3
GirkasseManuell
Minimum alder 23 år

16 seter: MB Sprinter

Mercedes Sprinter
Acriss Code: OVMR
Seter16
Bag4
Kofferter4
GirkasseManuell
Minimum alder 19 år

Varebilutleie

Nyt fellesskapet og spar penger på samme tid

Avhengig av hvilken stasjon du ønsker å hente din leiebil fra, kan du velge blant minibusser som har 7, 9 eller 16 seter og varierende plass til ekstra bagasje. Enten du reiser med storfamilien på tur, eller skal ta med deg hele fotballaget, kan det være både tid og penger å spare når du leier fra Sixt. I stedet for å fordele reisefølge i mange mindre biler, kan det være både økonomisk og hyggeligere å samle hele gruppen i en bil. Legg merke til at aldersgrensen for å leie minibuss kan variere noe. Informer deg derfor godt på våre nettsider om hvilken aldersgrense og vilkår som gjelder for din foretrukne kategori før du bestiller.

Hvilke fordeler du har med Sixt

Alle minibussene til Sixt er utstyrt med air condition og gode forsikringsordninger. Inkludert i leiebilavtalen får du 100 kilometer fri kjørelengde, som er mulig å oppgradere hvis du og ditt reisefølge tenker dere ut på langtur. For å unngå unødvendige bomturer, kan det være praktisk å forsikre seg om at GPS følger med i leiebilavtalen før ankomst. Trenger du andre tilleggstjenester som Bluetooth eller barnesete, kan du bestille dette hos våre serviceinnstilte ansatte eller på våre nettsider. Når du foretar din reservasjon på nett, kan du hele tiden følge med på de totale kostnadene ved å leie hos Sixt.