Beregn priser

Bryllupsbil leie hos Sixt Rent a Car

Bryllupsbil Leie

Sixt sørger for at du kan feire kjærligheten med stil

Går du i bryllupsplaner og har behov for å leie bil til bryllupet, da trenger du ikke lete lenger. Sixt tilbyr en rekke luksusbiler som passer like godt for selve bryllupsdagen som for en eksklusiv bryllupsreise. Vår bilpark med topp moderne kjøretøy kan frakte både brudeparet og bryllupsgjestene på en komfortabel og standsmessig måte. Vi tilbyr også tilleggstjenester som barnesete og mulighet for ekstra sjåfør.

Ditt bryllup leiebil med Sixt
Jaguar XF
Jaguar XF
Tesla Model S
Tesla Model S
BMW 3 series
BMW 3 Series

Velg blant våre lekre luksusbiler i Norge

Det store utvalget av leiebiler som tilbys i Sixt sitt sortiment i Norge, gir deg flere valgmuligheter. Uansett om du planlegger et stort eller lite, pompøst eller nøkternt bryllup, vil våre medarbeidere med glede hjelpe deg til å finne en leiebil til bryllupet som passer ditt budsjett og dine forventninger. Våre biler i premiumklassen er de mest populære bilene til bruk i forbindelse med bryllup og vil gi deg en ekstraordinær leiebilopplevelse som vil sette kronen på verket for den kanskje største dagen i ditt liv!

Slipp bekymringer ved å leie bil til bryllupet fra Sixt

For at du skal slippe å bekymre deg for at noe skal gå galt i forbindelse med ditt bryllup, har vi gode forsikringer knyttet til alle våre leiebiler. Air condition er et gode som kommer med de fleste av våre modeller og kan komme godt med når store kjoler skal danderes og mange forventningsfulle blikk er rettet din vei. La Sixt ta seg av dine transportbehov under bryllupsdagen slik at du kan nyte dagen til fulle.

Privatsjåfør til ditt bryllup

Sixt bilutleie tilbyr transport service til ditt bryllup med egen personlig sjåfør. Hvis du virkelig ønsker å kjøre til bryllupet i komfort og stil, tilbyr Sixt Limousine Service muligheten til å leie en premium luksus biler til ditt bryllup.